KENNISMAKINGSAVOND NRBC OPEN KAART
Geplaatst op maandag 27 januari 2020 - 15:48

Plaats:    Buurtcentrum Sterrentuin, Neptunusstraat 51, 7557XX, Hengelo

Datum:  maandag 17 februari 2020

Tijd:        19.15 - 22.30 uur  (inloop 18.45 uur)

 

Bridgeclub ”Open Kaart” is een gezellige bridgeclub, met ruim 70 leden. De club is opgericht in 1994 als Niet-Rokers Bridgeclub. (toen mocht er nog gerookt worden aan de bridgetafel)

Onze bridgeavond is op maandag. Er wordt gespeeld in het oergezellige wijkcentrum Sterrentuin. We starten met bridgen om 19.15uur. We spelen zes ronden van maximaal vier spellen. Na het bridgen is er ruim de tijd voor het nakaarten eventueel onder ‘t genot van een drankje. Biedingen en speeltechnieken kunnen zo nodig nabesproken worden met ervaren bridgers.

Open Kaart hanteert het z.g. ranking systeem. D.w.z dat je steeds op de juiste speelsterkte wordt ingedeeld. Daarnaast houden we per jaar twee sponsordrives, een openings-, kerst-, paas- en einddrive. In mei en juni organiseren wij zomerbridge-avonden. Hierbij worden ook bridgers van buiten onze club verwelkomd.

Het streven van de club is te groeien naar meer leden. (mogelijk 3 lijnen) Het zal duidelijk zijn dat we jullie daarom van harte uitnodigen voor deze avond. Na een eerste kennismaking spelen jullie gewoon mee.

”Open Kaart” is aangesloten bij de Bridgebond en Bridgestad Hengelo. Derhalve ook nauw betrokken bij startersclub ”De Nieuwe Lichting”.  Een flink aantal van onze leden hebben het traject bridgecursus, DNL, Open Kaart tot tevredenheid afgelegd.

Voor meer informatie kunnen jullie de site (www.nbbclubsites.nl/club/27031/pagina/242304) van onze club raadplegen. Ook zijn ondergetekenden steeds bereid vragen te beantwoorden.

We hopen jullie de 17e februari te mogen begroeten. Groet,

 

Henny ten Hag.

Voorzitter NRBC ”Open Kaart”

Wedstrijdleider ”De nieuwe Lichting”

hennytenhag@gmail.com

 

Herman Lok

Bestuurslid NRBC ”Open Kaart”

”OK”-afgevaardigde ”De Nieuwe Lichting”

Begeleider ”De Nieuwe Lichting”

herman.ria.lok@gmail.com                                        Buurtcentrum De Sterrentuin