Zoekt U een partner ?
Geplaatst op vrijdag 5 juni 2015 - 18:09

 

 

 

NBB Nieuwsbrief    |    mei 2015
 

Nieuw: Bridgepartnergezocht.nl
Zoekt u een bridgepartner voor bijvoorbeeld een kroegendrive, de bridgeclub, thuisbridge, een bridgereis of voor StepBridge?
De NBB start, met de zomer in aantocht, een nieuwe service! Met www.Bridgepartnergezocht.nl kunt u laagdrempelig een nieuwe bridgepartner bij u in de buurt zoeken of zelf, als mogelijke bridgepartner, gevonden worden.
Bridgepartnergezocht.nl wordt aangeboden door de NBB en is dus vertrouwd, veilig, anoniem, eenvoudig en kosteloos voor leden.
Log in op www.Bridgepartnergezocht.nl en probeer de mogelijkheden.

StepBridge
QuickStep is een nieuwe manier om op de internetbridgeclub StepBridge te bridgen. Bij QuickStep hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar een geschikte partner of tegenstanders. QuickStep zorgt ervoor dat u automatisch na drie spellen nieuwe medespelers krijgt. Als u met uw partner en/of tegenspelers wilt blijven spelen, kan dat ook.
De voordelen van QuickStep: u kunt direct gaan spelen; u hoeft niet lang te wachten op tegenstanders; nu ook QuickStep butler!

 

Deze nieuwsbrief ontvangt u omdat u lid bent van de Bridgebond. Via mijnNBB kunt u zelf beheren welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen. Dit is de enige plaats waar u uw voorkeur over het ontvangen van nieuwsbrieven naar eigen wens kunt instellen. Als u geen nieuwsbrief wilt ontvangen, kunt u zich . Klik op het tabblad 'persoon' (bovenaan) en klik vervolgens op 'mailservice' (linkerkant).