Routebeschrijving

Denksportcentrum, Cesar Franckstraat 36D, 7557 EG Hengelo (Wijk Klein Driene), tel 074-2911038
 

Per auto:

1. Komende vanuit Centrum Hengelo of vanuit Hengelo Noord / Oldenzaal:

Volg de Oldenzaalsestraat tot aan de kruising Castorweg – Josef Haydnlaan en sla af bij de stoplichten om de Josef Haydnlaan in te rijden. Neem de 4e straat links (Mozartlaan) en de 2e straat rechts (Ravelstraat). Aan het eind ziet u het Denksportcentrum recht voor u. Om te parkeren: zie hieronder.
 

2. Komende vanuit de richting Enschede:

Sla bij de eerste stoplichten in Hengelo rechtsaf de Boekweitweg in die vervolgens overgaat in de Laan van Driene. Bij een haakse bocht naar links gaat u rechtsaf de P.C.Hooftlaan in. Ga op de rotonde naar links de Staringstraat in en ga op het eind met de bocht mee naar links de Zwavertsweg in. Kruis de spoorlijn naar Oldenzaal en neem de 1e straat rechts (Mozartlaan) en de 2e straat rechts (Ravelstraat). Aan het eind ziet u het Denksportcentrum recht voor u.
 

Parkeren
Zie voor plattegrond/parkeren
http://www.dsc-hengelo.nl/parkeren.html

NB, er is weinig parkeergelegenheid!
Wij vragen u dan ook zoveel mogelijk uw auto te parkeren in de driehoek van de Mozartlaan, Josef Haydnlaan en Chopinstraat. Zijn die parkeerplaatsen vol, dan kunt ook nog terecht bij station Hengelo Oost direct over het spoor rechts of bij de kerk. U loopt via een voetpad van de Josef Haydnlaan direct naar de Cesar Franckstraat in 2 à 3 minuten.

Bent U slecht ter been, overleg dan met de beheerder of u gebruik kunt maken van één van de vijf parkeerplaatsen op het terrein van het Denksportcentrum.
Wij willen onze buren zo weinig mogelijk tot last zijn en vragen daarom bij voorkeur niet te parkeren bij de wijkbewoners voor de deur. Bedankt voor uw begrip.

 

Per openbaar vervoer:
Stadsbus lijn 12 stopt bij station Hengelo Oost, maar rijdt na 21:14 niet meer. Het best bereikt u ons met de Syntus stoptrein tussen Hengelo en Oldenzaal die elk half uur rijdt van en naar station Hengelo Oost.

Vanuit het station loopt u in noordwestelijke richting de Josef Haydnlaan in en neemt het eerste voetpad naar rechts om de Cesar Franckstraat in te lopen.

De laatste trein richting Hengelo vertrekt om 00:40 uur, richting Oldenzaal om 00:19 uur.