Stepbridge
Geplaatst op 15-06-2020

Beste clubleden van Het Twentse Ros,

De tijden van Corona duren en ondanks dat de preventieve maatregelen versoepeld worden is het tijdstip dat wij elkaar aan de bridgetafel weer kunnen ontmoeten nog niet in zicht. Daarom voor alle mensen die nog niet op stepbridge gespeeld hebben en nu inmiddels toch zo smachten naar een avondje bridge, er zijn u zo’n 60 leden voorgegaan. Nogmaals een poging om u over te halen, het onder uw aandacht te brengen.

 

  1.  Ieder die mee wenst te doen en nog geen account bij stepbridge heeft, dient een (proef)account aan te maken. Dit kan bij https://www.stepbridge.nl/aanmelden/ U kunt dan gratis 14 dagen en 150 spellen spelen. Deze periode is vooral bedoeld om te kunnen oefenen met Stepbridge, zodat u weet hoe het werkt als de “clubavond” wordt georganiseerd. De gebruikersnaam die u krijgt van Stepbridge moet u doorgegeven aan de wedstrijdleiding via HetTwentseRos@dsc-hengelo.nl
  2.  Na 14 dagen vraagt het programma of u lid wil worden voor € 46,50 per jaar. U hoeft dit niet te doen (mag natuurlijk wel). Na die 14 dagen kan je altijd weer inloggen als NBBgast en dan kun je wel de online clubavond spelen.
  3.  Online clubavonden zijn tot 31 december gratis.
  4.  De contactpersoon van de club naar de NBB en stepbridge is Jo Simons. Alle vragen over de clubcompetitie gaan naar Jo via mail: JoSimons@planet.nl als u wilt bellen, stuur een mailtje dan wordt u teruggebeld. Algemene vragen over Stepbridge kunt u bij de helpdesk stellen.

 

 MAAR WAT MOET IK NU DOEN:

 

1 Voor die tijd moet u zich met een partner beiden aanmelden. Dit kan vanaf maandagmiddag 14:00 uur. Aanmelden moet iedereen apart dus bijv: PientereTruus (dat is bijv u step-id) schrijft zich in met HandigeHarrie(step-id van uw partner) dan moet HandigeHarrie zich ook nog inschrijven met PientereTruus. Eerder kunt u niet meedoen.

2. Het inschrijven gaat als volgt: - start het programma, log in bij stepbridge, F6(funktietoets) dan komt in het overzicht van activiteiten, zoek “Tn BC hetTwentseRos” klik aan en klik op Info en u kunt inschrijven.

3. Clubavonden zijn elke dinsdag en starten om 19:45. Aanwezig zijn op zijn laatst om 19:40. Aanwezig zijn is hetzelfde als bij het inschrijven maar nu dubbel klikken op “Tn BC hetTwentseRos” en bent in de Lobby van de clubavond. De rest gaat vanzelf

Mocht u moeite hebben met een eerste keer, stuur ons een mailtje en we gaan u helpen

 

Groet TC.