CLUBAVOND SPELEN EN AFMELDEN

 

CLUBAVOND SPELEN EN AFMELDEN
 

Op de clubavond wordt om 19.45 uur begonnen. Zorgt u dus dat u op tijd aanwezig bent.
We spelen in drie lijnen.

 Afmelden (ook bij vrij bridgen) kunt u vóór 16.00 uur bij

 Rita van der Horst Tel 416666 of 0625186648. Geen emailbericht zenden !
 Bij afwezigheid staat de vervanger onder de rubriek nieuws
 SVP AFWEZIGHEID NIET OP DE VOICEMAIL INSPREKEN.

 Kijk ook op het overzicht op het mededelingenbord en website voor afmelden i.v.m. vakanties etc.

Als u binnenkomt, haalt u eerst het gidsbriefje samen met het consumptielijstje op, daarna kunt u wat bijpraten. A speelt in de groene lijn. B speelt in de blauwe lijn. C speelt in de rode lijn. 

 Gebruik van de Bridgemate Invoer scores.

Om te beginnen controleert de noordspeler of de juiste paren in de juiste richting zitten en de juiste spellen op tafel liggen. Deze gegevens staan vermeld op de display van de score kastjes. Voordat een spel gespeeld wordt, dient het geboden contract te worden ingevoerd. Na het spelen voert Noord het resultaat in en controleert Oost.  Na het invullen van het scorekastje wordt er een overzicht aangeboden van de tot dan gemaakte scores.  Na het vierde spel geeft het kastje “einde ronde” aan. Let op: dat u “einde ronde” heeft gezien anders kunnen de volgende spelers die aan tafel komen de scores bekijken.
Gespeelde kaarten verkeerd terugsteken. Om verkeerd terugsteken van de kaarten te voorkomen dient het board in het midden op tafel in de juiste richting te blijven, ook tijdens het spelen. De boards liggen in de lengterichting van de tafel. De noordspeler kijkt naar de klok. De noordspeler is verantwoordelijk voor het spelen met de juiste tegenstander, de goede spellen in de goede richting en houdt de juiste tijd in de gaten. De noordspeler neemt altijd als eerste de kaarten uit de board.

 Spelen van de spellen

Voor het spelen van 4 spellen zijn 30 minuten beschikbaar.
Vijf minuten voor de tijd verstreken mag er niet meer aan een nieuw spel worden begonnen.
Kaart u alleen na als alle 4 spellen zijn gespeeld en er nog tijd over is. Graag zachtjes, zodat uw buren er geen last van hebben.

 Uitslag

Op de speelavond wordt de uitslag bekendgemaakt. De systeemleider kan besluiten bij onregelmatigheden de uitslag nadien aan te passen. De stand van de competitieronde wordt in principe direct na de uitslag op internet geplaatst.

Foute scores

Wanneer er een foute score is geconstateerd dan heeft men , in overleg met de tegenpartij, tot 5 dagen de tijd om een verzoek te doen , bij de wedstrijdleider van betreffende aviond, tot corrigeren van de score