Online bridgen op StepBridge

Beste leden van De Amersfoortse Kei, 

 

Nu vrijwel alle bridgeclubs in het land tot en met 31 maart gesloten zijn, krijgt StepBridge steeds vaker de vraag of we alternatieven kunnen bieden voor de reguliere clubavond. We willen op meerdere manieren aan die vraag voldoen.

 

Gratis toernooien

Alle toernooien zijn tot en met 31 maart gratis. Daarnaast organiseren we extra toernooien naar gelang de belangstelling (bv. zowel ’s middags als ’s avonds). Bij de toernooien is een wedstrijdleider aanwezig en worden meesterpunten toegekend conform de NBB-schaal.

Dus, mocht u op uw clubmiddag/-avond gewoon zoals elke week met uw clubpartner willen spelen, dan kunt u hem of haar uitnodigen op StepBridge een toernooi te spelen.

 

Uitbreiding proefaccounts

Tot en met 31 maart is iedereen welkom op StepBridge. Alle proefaccounts worden verlengd t/m 31 maart en nieuwe proefaccounts zijn ook minimaal t/m 31 maart geldig. Daarnaast kan iedereen een proefaccount aanvragen, ook als men recent nog lid is geweest van StepBridge.

Het maximum aantal competitiespellen (incl. QuickStep) dat u kan spelen met een proefaccount is verdubbeld naar 300. Toernooispellen worden niet meegeteld, dus iedereen kan onbeperkt toernooien spelen t/m 31 maart.

 

Geen individuele inschrijving bij toernooien

We verwachten de komende periode behoorlijk wat extra belangstelling voor de toernooien. Waarschijnlijk gaat het dan om een behoorlijk aantal spelers met weinig tot geen ervaring op StepBridge en/of de StepBridge toernooien.  De ervaring leert dat het voor die spelers beter werkt om met een vaste partner te spelen, o.a. vanwege nog niet vastgesteld niveau en onbekendheid met de StepBridge manier van alerteren, ed.

Daarom hebben we de mogelijkheid om individueel in te schrijven en door StepBridge gekoppeld te worden, tijdelijk uitgeschakeld bij de toernooien (dit kan nog wel bij QuickStep).

 

Alternatieve clubavond

Het zou fijn zijn als clubs hun clubavonden tijdelijk op StepBridge kunnen houden (dan spelen de leden van de club onderling, onder leiding van een wedstrijdleider van de eigen club). We zijn dit momenteel aan het onderzoeken en hopen daar binnenkort meer over te kunnen zeggen.

We hopen met bovenstaande uitbreiding van ons aanbod een steentje bij te dragen aan het wat draaglijker maken van het afgelasten van uw clubavond.

We wensen u veel speelplezier!

 

Klantenservice StepBridge