BSA bestaat 25 jaar
Geplaatst op dinsdag 16 oktober 2018

Op 22 september 2018 hebben we het 25-jarig jubileum van BSA gevierd in de Weistaar. We zijn 's middags gestart met koffie en gebak en daarna zijn we gaan bridgen, maar niet op de gebruikelijke manier. Om te beginnen speelden we 2 spellen  per tafel en bovendien elke tafel met een andere partner. Het speciale van deze drive was ook dat behaalde punten werden afgerekend in euro's. En er werd door iedereen Basic Acol gespeeld. Het geld vloog aardig heen en weer en dit was een leuke variatie op de gebruikelijke gang van zaken. Na afloop bleek dan ook dat niet de beste bridger het meeste geld had vergaar!!

Na de bridge was er gelegenheid om te neuzen in winkel en kaasmuseum terwijl de zaal werd klaargemaakt voor een fantastisch buffet dat eindigde met een grand dessert. Tussendoor was er een spelmoment dat enige verwantschap toonde met het programma 'Ik hou van Holland'. De hilariteit was groot.

Rond 22.00 uur was het feest afgelopen. Iedereen ging opgetogen naar huis,

 

Per 1 september hebben we veel nieuwe leden gekregen die ook welkom waren op he feest, hetgeen zeer gewaadeerd werd. Het was een leuke gelegenheid om met veel leden kennis te maken.

 

Inmiddels is het aantal leden zo groot dat er een ledenstop is. Maar men kan zich altijd op de wachtlijst laten plaatsen.