Bridgeclub ‘Almeerse Bridge Sociëteit’ speelt parencompetitie op woensdag van 19.15 uur tot circa 23.00 uur en is gevestigd in: Buurthuis Filmwijk, aan het Walt Disneyplantsoen 76, 1325 SX in Almere.

 

De club is in 1986 opgericht met als doelstelling: ‘het bevorderen van de bridgesport’ en telt ± 50 leden. Ook de beginnende bridgespelers zijn van harte welkom.  De speelavonden bestaan telkens uit zes zittingen.

 

De behoefte om de avond in een aangename sfeer door te brengen, voert de boventoon. Het rekenwerk wordt per computer verzorgd, zodat direct na afloop de uitslag bekend is. Na afloop van het spelen wordt door velen op een plezierige manier ‘nagekaart’, onder het genot van een hapje en een drankje (de hapjes worden om de beurt door leden verzorgd). Tevens doen twee teams mee aan de viertallencompetitie van district Gooi & Ommeland.

 

Er worden ook speciale speelavonden georganiseerd, zoals: Openingsdrive, Kerstdrive en Paasdrive.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u eens komen kennismaken? U mag drie keer gratis meespelen voordat u besluit lid te worden. Mail onze secretaris voor het maken van een afspraak.

Tot ziens!

 

Mevr. C.C.M. van Oostveen-van Breukelen

Secretaris Almeerse Bridge Sociëteit

 

 

Geplaatst op vrijdag 13 maart 2020 - 11:46 door Rien Hacquebard
Beste mensen, Hoe gaat het met jullie allen? Nog steeds gezond? Hopelijk wel. Uiteraard volgt uw bestuur, net zoals uzelf, de ontwikkelingen van het coronavirus op de voet. Zoals het zich nu laat...
Geplaatst op donderdag 31 oktober 2019 - 16:34 door Rien Hacquebard

Alerteren

 

Het gebeurt regelmatig dat er discussie ontstaat over het alerteren van biedingen, bijvoorbeeld bij de Montreal-conventie, het zwakke 2...

Geplaatst op donderdag 12 oktober 2017 - 10:16 door Rien Hacquebard

Gezellig bridgen bij ABS

Bij ABS is het gezellig bridgen. Er wordt niet “met het mes op tafel” gespeeld, maar  bridge wordt wel gespeeld volgens de regels vastgelegd door de NBB.

 ...