Bridgeclub ‘Almeerse Bridge Sociëteit’ speelt parencompetitie op woensdag van 19.15 uur tot circa 23.00 uur en is gevestigd in: Buurthuis Filmwijk, aan het Walt Disneyplantsoen 76, 1325 SX in Almere.

 

De club is in 1986 opgericht met als doelstelling: ‘het bevorderen van de bridgesport’ en telt ± 50 leden. Ook de beginnende bridgespelers zijn van harte welkom.  De speelavonden bestaan telkens uit zes zittingen.

 

De behoefte om de avond in een aangename sfeer door te brengen, voert de boventoon. Het rekenwerk wordt per computer verzorgd, zodat direct na afloop de uitslag bekend is. Na afloop van het spelen wordt door velen op een plezierige manier ‘nagekaart’, onder het genot van een hapje en een drankje (de hapjes worden om de beurt door leden verzorgd). Tevens doen twee teams mee aan de viertallencompetitie van district Gooi & Ommeland.

 

Er worden ook speciale speelavonden georganiseerd, zoals: Openingsdrive, Kerstdrive en Paasdrive.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u eens komen kennismaken? U mag drie keer gratis meespelen voordat u besluit lid te worden. Mail onze secretaris voor het maken van een afspraak.

Tot ziens!

 

Hannie Viejou-Claessen

Secretaris Almeerse Bridge Sociëteit

hannie.viejou.abs@gmail.com

 

 

Geplaatst op donderdag 12 oktober 2017 - 10:14 door Rien Hacquebard

Maatregel van Bestuur inzake invallers.

Het competitiereglement van ABS voorziet in het toestaan van invallers door te stellen dat leden die geen partner hebben voorrang hebben op niet-...

Geplaatst op vrijdag 7 oktober 2016 - 14:46 door Rien Hacquebard

Afmelden

Kun je een avond niet spelen? Meld je dan uiterlijk op woensdag voor 16:00 uur af.  Dit kan op de volgende manieren:

- Schrijf het een week...

Geplaatst op vrijdag 27 oktober 2017 - 18:36 door Rien Hacquebard
Per 1 september is het Spelregelboekje vernieuwd met daarin alle wijzigingen van de Spelregels 2017 en de opmerkingen/verklaringen van de WEKO per artikel daarin vermeld Dit Speltregelboekje is...