Hart onder de riem van de voorzitter
Geplaatst op vrijdag 27 maart 2020 - 09:49 door Henk Pols

Nieuwsbrief: middenin de Covid-19 crisis.

 

 

Namens het voltallige bestuur even een bericht van mij.

 

De hele wereld is in de ban van het Covid-19 virus. Niemand in ons land heeft iets dergelijks ooit meegemaakt, behalve misschien  in de oorlogsjaren. Het heeft dan ook allemaal veel weg van een oorlog. Alleen nu tegen een geniepige, onzichtbare vijand. Een vijand waarmee niet te onderhandelen valt. Waar het moeilijk tegen vechten is.

Wij als bridgers vallen in ieder geval voor een relatief groot deel in de risicogroep.

 

Zorg goed voor u zelf. Blijf zoveel mogelijk binnen en zorg dat de groep waarmee u wel fysiek contact heeft, zo klein mogelijk blijft. Buitenlucht is prima. Zeker met dit mooie weer maar neem het 1,5 meter advies  als u buiten bent of contact met de buren hebt in acht. Handen vaak wassen, niezen en hoesten in de elleboog en zeker geen handen meer schudden zijn zeker net zo belangrijk. Als u toch klachten krijgt van keelpijn, neusverkoudheid, hoesten i.c.m. koorts en/of benauwdheid: neem dan contact op met uw huisarts voor verder advies. Overigens is het nog steeds zo dat de groep met een gewone verkoudheid of griep bij deze klachten nog steeds verreweg de grootste is.

Ik begrijp dat u dit allemaal natuurlijk al lang weet, maar toch…

 

Als bestuur weten we ook niet hoe lang dit gaat duren en wanneer we ons geliefde bridgespel in clubverband weer kunnen oppakken. We weten wel dat van de clubactiviteiten voorlopig geen sprake zal zijn. Daarom geven we geen (vermoedelijke) startdatum. Dat is echt koffiedik kijken.

 

Dus als we weer kunnen starten, nemen we weer door middel van een nieuwsbrief contact met u op. Het moet dan wel echt veilig zijn!

 

 

Tot ziens na deze crisis en u allen veel wijsheid en gezondheid toegewenst.

 

Met vriendelijk groet

 

Mede namens het bestuur van Sans Fumare