Clubheld

 

Iedere sportvereniging heeft ze

Die onvermoeibare vrijwilligers die, vaak in stilte, van onschatbare waarde zijn.

Je kunt zo iemand op je Algemene Ledenvergadering in het zonnetje zetten. En met een flesje geestrijk vocht en veel applaus is het vaak wel zo'n beetje gebeurd met die waardering.

De gezamenlijke verenigingen van het Denksportcentrum Bussum mogen zich gelukkig prijzen met iemand als haar nooit aflatende manager, onze Kees Flink.

 

Als expert geeft hij hulp aan de Weko's bij computerproblemen.

Bij nieuwe ontwikkelingen van de bridgemates en/of het rekenprogramma, geeft hij hulp en informatie aan de betrokken Weko's.

Hij is ook betrokken bij veel activiteiten die het Denksportcentrum organiseert. 'Bridge Onder Begeleiding' op donderdagmiddag bijvoorbeeld, is met zijn bijzondere aanpak zonder meer een succesnummer.

En iedere deelnemer, herinnert zich zeker de zeer succesvolle Atelier Bridgedrive in oktober 2013.

Bestuurslid van GBC/InGooi en DCB, sinds vorig jaar voorzitter van BBV. Dat heet nog steeds ad interim maar iedere BBV'er gaat er maar van uit dat die kanjer dat maar gewoon blijft doen.

En last but not least: In de afgelopen jaren is hij "de grote stimulator en regelaar" geweest bij de verbouwing van het Denksportcentrum. Mét een aantal andere vrijwilligers. Dat is een fikse onderneming geweest die nooit zo'n groot succes was geworden zonder Kees.

Het Denksportcentrum is z'n kindje, dat hij vertroetelt.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Het is duidelijk op wie wij kunnen stemmen.

VERKIEZING CLUBHELDEN VAN DE AMATEURSPORT

Het ALGEMEEN DAGBLAD draagt sport in de regio een warm hart toe
Van voetbal tot schaatsen en van bridge tot shorttrack. Daarom organiseert het AD
de verkiezing 'Clubhelden van de Amateursport'. Want zonder de energie, passie en liefde van de vrijwilligers kunnen deze sportverenigingen niet bestaan. En deze inzet wil het AD graag belonen.

Vertel ons wie jouw clubheld is
Kees is onze echte clubheld.
Nomineer onze held, verzamel zoveel mogelijk stemmen en
maak kans op € 25.000,- voor onze vereniging.

 

 

DE VERKIEZING

Deelname voor genomineerden en het uitbrengen van een stem is gratis!

De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland. Per gemeente wint er een clubheld met de beste gemiddelde waardering (wel minimaal 50 stemmen nodig) en een clubheld met de meeste stemmen. Ook clubhelden van kleinere clubs kunnen dus een titel winnen!

STEM OP KEES

Dat kan via onderstaand linkje.

Vandaag nog effe doen:

http://www.adclubheld.nl/selecteer/dv/kees14