Welkom op de site van B.C. Leusden.

 

De BridgeClub Leusden bestaat al sinds 1972 en is een actieve club van ongeveer 140 leden. Die spelen verdeeld over twee speelavonden in de week: dinsdagavond en donderdagavond.

 

Onze club biedt plaats aan spelers van alle sterkten. Er zijn leden die net een bridgecursus hebben gevolgd, maar we hebben ook leden die in de tweede divisie spelen. Voor diegenen die helemaal nog niet kunnen bridgen bieden we met regelmaat bridgecursussen aan.

 

Wilt u meer weten over onze club, of wilt u een keer een avondje meespelen en sfeerproeven, neem dan contact op met de secretaris van de club. Voor contactinformatie klikt u hier.

 

Geplaatst op woensdag 23 oktober 2019 - 11:16 door Gilbert Rattink

De Kerstcommissie (Tineke van de Pol, Menno van Deventer en Peter Pouw) maakt bekend dat de traditionele Kerstdrive van BC Leusden dit jaar gehouden wordt op 21 december 2019 vanaf 16.30 in "de...

Geplaatst op maandag 4 november 2019 - 13:13 door Paul Tijssen

 

Nadat Michiel en Marieke de Horecadrive in Leusden op hun naam hadden geschreven, zijn ze afgereisd naar Zeewolde om het ook daar te proberen. De eerste plaats is net niet gelukt maar met...

Geplaatst op maandag 28 oktober 2019 - 16:01 door Paul Tijssen

Niet alles is standaard, zie het nieuwe item op Paul deelt....

Een vermaard lid wees me erop dat de beschreven 6nt wel degelijk gemaakt kan worden.

Een niet zo makkelijke dwang....