Welkom op de site van B.C. Leusden.

 

De BridgeClub Leusden bestaat al sinds 1972 en is een actieve club van ongeveer 140 leden. Normaal gesproken spelen die verdeeld over twee speelavonden in de week: dinsdagavond en donderdagavond. Maar zolang het vanwege de Corona-maatregelen niet mogelijk is om fysiek bij elkaar te komen, speelt BC Leusden op de woensdagavond op Stepbridge.

 

Onze club biedt plaats aan spelers van alle sterkten. Er zijn leden die net een bridgecursus hebben gevolgd, maar we hebben ook leden die in de tweede divisie spelen. Voor diegenen die helemaal nog niet kunnen bridgen bieden we met regelmaat bridgecursussen aan.

 

Wilt u meer weten over onze club, of wilt u een keer een avondje meespelen en sfeerproeven, neem dan contact op met de secretaris van de club. Voor contactinformatie klikt u hier.

 

Geplaatst op zaterdag 27 juni 2020 - 17:25

De laatste ronde aan tafel 1 spelen is altijd leuk maar ook spannend. De tegenstanders stonden ruim eerste maar met nog 1 spel te gaan kon het nog alle kanten op. Helaas scoorde spel 24 niet goed...

Geplaatst op maandag 1 juni 2020 - 20:30

Helaas moeten wij jullie mededelen dat wij de 9e HorecaDriveLeusden uitstellen tot 2021 ...

Geplaatst op zondag 3 mei 2020 - 12:30

De viertallencompetitie in het district is niet volledig gespeeld in verband met de Coronaperikelen. De eindstand is nu bepaald op de stand na de laatste volledig gespeelde competitieronde. Wat...