Jan de Witdrive 4 april 2020
Geplaatst op woensdag 1 januari 2020

Het maximale aantal deelnemers is bereikt, uw inschrijving wordt op de reservelijst geplaatst. U mag wachten met betalen tot u wordt geplaatst.

 

INSCHRIJVING IS ALLEEN MOGELIJK t/m 1E KLASSE EN/OF EEN NBB-RATING VAN 1750 OF LAGER

Zaterdag 4 april aanstaande organiseert de Nijkerkse Bridge Club opnieuw de Jan de Witdrive. Een gezellige drive in 14 horeca gelegenheden in de  binnenstad van Nijkerk vanaf 10.30 uur,  prijsuitreiking tussen 17.00 en 17.30 uur. We zorgen weer voor een mooie prijzentafel met uitsluitend prijzen in natura.  Er worden 6 rondes van 4 spellen gespeeld. Er is mogelijkheid voor 182 paren.

Er is opnieuw een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in het “kleine rondje”. Ook is het mogelijk (in beperkte mate) om de hele dag in één locatie te spelen. (Vermeld extra wensen in het formulier bij “opmerkingen”).

Inschrijving vindt plaats door het formulier elders op deze website in te vullen en te versturen. Ga hiervoor naar Agenda (linker kolom.) Ga naar de datum 4 april 2020. Daar wordt de Jan de Witdrive vermeld. Door deze met de muis aan te wijzen verschijnt er een pop up scherm. Via de knop “Inschrijven” kan het formulier worden ingevuld. Op het formulier dient door NBB-leden het NBB-lidnummer te worden ingevuld (géén voorloopnul gebruiken), dit voorkomt dat wij een naheffing ontvangen van de NBB.

Niet NBB-leden kunnen vanzelfsprekend gewoon het formulier invullen.

Controleer of u via de e-mail een bevestiging ontvangt. Krijgt u deze niet, dan is er iets fout gegaan (b.v. een typefout in het e-mailadres) en is uw aanmelding niet of niet goed verwerkt. Controleer via de knop ”inschrijvingen” of uw aanmelding geregistreerd is. Zo nodig kunt u wijzigingen aanbrengen. VERGEET NIET UW TELEFOONNUMMER TE VERMELDEN. Voor hulp kunt u contact opnemen hetty.adolfs@upcmail.nl

Tegelijkertijd dient het inschrijfgeld ad 48 euro per paar te worden overgemaakt, het bankrekeningnummer van de Nijkerkse Bridge Club is NL 74 ABNA 0497 8101 15. Vermeld “Jan de Witdrive” en de namen van beide spelers.