Kade 10 Lunchdrive 8 februari 2020
Geplaatst op woensdag 25 december 2019

In samenwerking met de Nijkerkse Bridgeclub organiseert Brasserie Kade 10 op zaterdag 8 februari opnieuw een lunchdrive!

Graag combineren wij het bridgen weer met een heerlijke lunch die een afwijkende inhoud zal hebben ten opzichte van voorgaande edities. Bovendien zal Brasserie Kade 10 uit de opbrengst van de bridgedrive € 250,- doneren aan een plaatselijk goed doel. De keuze van het goede doel is in samenspraak.

Zoals altijd spelen we voor de gezelligheid en de eer, maar zijn er ook prijzen te winnen. Waar deze vallen zal aan het begin van de drive bekend worden gemaakt.

Het programma ziet er als volgt uit:

 

10:30 - 11:00 uur   aanmelding/betaling en ontvangst met koffie/thee en lekkers

11:15 - 12:45 uur   3 ronden bridge

12:45 - 13.45 uur   hoofdgerecht in buffetvorm

13:45 - 14:45 uur   twee ronden bridge

14:45 - 15:45 uur   nagerecht in buffetvorm

15:45 - 16:15 uur   laatste ronde bridge, gevolgd door uitslag en prijsuitreiking

 

Per paar bedragen de kosten € 60,-. Naast een gezellige bridgedrive krijgt u hiervoor koffie met iets lekkers bij binnenkomst en een warme lunch.

Indien er rekening moet worden gehouden met een dieet, horen we dat graag.

 

Er is plaats voor maximaal 50 paren. U kunt zich tot en met 2 februari inschrijven door te klikken op de volgende link: https://www.nbbclubsites.nl/club/24006/activiteiten/maand/2020-02

U komt dan in de kalender van februari 2020. Ga vervolgens met de muis naar het vakje “lunchdrive Kade 10” en klik daar op, waarna het inschrijfformulier verschijnt. Wanneer u het ingevulde formulier verzendt krijgt u uw registratienummer op het scherm te zien als teken dat u bent ingeschreven (dat kan even duren).

Via de knop “Inschrijven” kan het formulier worden ingevuld. Op het formulier dient door NBB-leden het NBB-lidnummer te worden ingevuld (géén voorloopnul gebruiken), dit voorkomt dat wij een naheffing ontvangen van de NBB.

Niet NBB-leden kunnen vanzelfsprekend gewoon het formulier invullen.

Controleer of u een e-mail ter bevestiging ontvangt. Krijgt u deze niet, dan is er iets fout gegaan (b.v. een typefout in het e-mailadres) en is uw aanmelding waarschijnlijk niet verwerkt. Via de knop ”inschrijvingen” kunt u controleren of uw aanmelding geregistreerd is. Zo nodig kunt u wijzigingen aanbrengen met behulp van de registratiecode.

De bevestiging die u via de mail krijgt dient u bij binnenkomst in Kade 10 te kunnen overleggen om aan te tonen dat u op de deelnemerslijst staat.