Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

 

DCA-café op Oudejaarsavond

Op oudejaarsavond een uniek initiatief om er een gezellige avond van te maken! Bridge spelen,  Top2000 luisteren, stamppot eten en vooral heel veel gezelligheid: op 31 december 2019 voor het eerst in het Denksportcentrum Amersfoort gaan we Oud en Nieuw vieren. De barzaal wordt het Top2000 café  en in de middenzaal gaan we een aantal rondes bridge spelen. Je kunt binnenlopen vanaf 3 uur in de middag en we sluiten op 1 januari 2020 om 1.00 uur.  Prijs voor dit alles:  € 20,20 p.p. Alleen het avondprogramma (va 19.30 uur) meedoen kan ook, dan zijn de kosten € 10.10.

 

Je wordt ontvangen door Ruud en Nel, de barman is Ernst Hopstaken. Meld je aan, met een groepje bridgevrienden (je krijgt dan een eigen stamtafel in het café) of geef je op samen met een bridgepartner. Eventueel zorgen wij voor een partner als je alleen wilt komen. Meer informatie via mail of bel ons (Nel 06-407 959 29 of Ruud 06-507 438 18). Wij hebben er alvast heel veel zin in en we hopen velen van jullie welkom te heten in het DCA op 31 december 2019.Ruud en Nel

  

Algemeen

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag in het DCA. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Svp dit wel van tevoren even melden. SRO heeft een informatief filmpje gemaakt over de club en de jaarlijkse Cafedrive.

 

Bij afwezigheid kunt u zich hier afmelden, zie eventueel de uitleg. Eerst inloggen maakt afmelden eenvoudiger. Verplicht inloggen geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op woensdag 4 december 2019 - 14:59

Hier een aankondiging van een bridgedrive 

Geplaatst op woensdag 4 december 2019 - 14:58

 Hier de slem(s) door een al in sint-sferen verkerende Rene

Geplaatst op maandag 2 december 2019 - 14:35

Zondag 1 december is ons eerste Hoofdklassebeker team in Zwolle al in de eerste ronde uitgeschakeld door het team van Martini (Groningen). Ons team verloor met 122-168 en zal dus ook weinig kans...