Jeugdbridge juni

 

Update juni

 

Het is weer tijd om even bij te praten. Er is een mooi logo ontworpen door Miriam en Nick (ja, inderdaad, ons barduo van de dinsdagavond in het DCA). De commissie jeugdbridge heeft hen gevraagd een eigen logo voor de jeugd te creëren, met als uitgangspunt het logo van BC de Vriendenkring

Ze zijn daar mee aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn. De kaartsymbolen zijn gebleven maar staan nu op de startbaan. De kleurvulling van de kaartsymbolen is minder zwaar en maken het wat speelser en de naam van de jeugdafdeling loopt vloeiend mee. Oordeelt u zelf maar.

 

 

Het logo zal gebruikt worden in alle publicatie zoals: brieven naar de onderwijsinstellingen, flyers voor de leerlingen en ook op de website die inmiddels online is. Neem eens een kijkje op: www.nextgenerationVK.nl

Het district Gooi- en Ommeland heeft op haar website aandacht besteed aan de bridgelessen voor de jeugd die va. september op de vrijdagmiddag zullen worden gegeven in het DCA.

We timmeren aardig aan de weg om de jeugd aan de bridgetafel te krijgen en hopen natuurlijk dat we in september met een groep jongeren kunnen starten.