Bataviahaven Bridgetoernooi Lelystad 21 april

Download bijlage:

 BRIDGEN IN LELYSTAD 1e Bataviahaven Bridge Toernooi Zaterdag 21 april 2018
Bridgen in Lelystad heeft een langere traditie dan de leeftijd van de stad zelf. In 2018 kan er alweer 60 jaar worden gebridged. Daarom hebben Bridge Club Lelystad ’58 en Bridge Club P.O.L.D.E.R. het jubileumjaar van BCL’58 aangegrepen om op zaterdag 21 april 2018 het 1e Bataviahaven Bridge Toernooi in Lelystad te organiseren.
Het toernooi, in 3 lijnen, 7 rondes, Topintegraal, wordt gespeeld in diverse horecalocaties die gelegen zijn rond de Bataviahaven en naast het Batavia Stad Fashion Outlet.
Voor de nummers 1-3 in de uitslag is er een geldprijs beschikbaar. Ook aan het voorlaatste paar in de uitslag zal aandacht worden besteed. Daarnaast zullen veelvouden van 5 in de uitslag een prijs in natura kunnen ophalen. Het paar wat het dichtst bij de 50% is geëindigd, krijgt ook nog bijzondere aandacht.
De kosten bedragen €50, inbegrepen een lunch. Aanvang 10:15. uur en de prijsuitreiking wordt omstreeks 17.00 uur verwacht.
Inschrijven kan tot uiterlijk 13 april 2018 via de toernooiwebsite www.bataviahavenbridgtoernooi.nl en de NBB-agendafunctie van BCL’58. Het maximaal aantal deelnemende paren is op 84 gesteld.
Voor meer informatie zie: www.bataviahavenbridgtoernooi.nl