Denksportcentrum, de extra ALV van 21-11

 Wat een leuke reacties allemaal, gisteravond, tijdens de goedbezochte ALV. Veel vragen, opmerkingen en adviezen, zowel tijdens als na afloop van de vergadering.
Hoewel we er natuurlijk al wel op gerekend hadden dat de VK mee zou doen met het Denksport Centrum Amersfoort, moesten de leden uiteraard toch nog wel het vertrouwen in het concept uitspreken. En dat is gisteren met overgrote meerderheid gebeurd. Goed om al die handen de lucht te zien ingaan, ik had er eigenlijk een foto van moeten maken.
 
We gaan dus voort met de opzet. De lijst met 'to do's' is ernstig groot, maar gelukkig maken vele handen het werk licht. Prioriteit voor de komende dagen heeft de keuze van het meubilair, de inkoop van de dranken, het regelen van de vergunningen en het finaliseren van de statuten. Maar ook de zoektocht naar extra financiële middelen (subsidies, sponsoring) gaat onverminderd voort. Suggesties (of donaties) in dezen blijven welkom.
 
Een aantal mensen stopt er op dit moment onevenredig veel tijd in. Zonder ze hier te willen noemen, wil ik ze wel nadrukkelijk bedanken. Bij een klus als het opzetten van een Denksportcentrum komt aardig wat kijken.
 
Enfin, we hanteren een relatief strakke planning, waarbij sommige zaken nu nog even niet op de agenda staan. Die schuiven we nog 1 of 2 weken voor ons uit. Het worden hectische weken en we houden de clubs op de hoogte.
 
Rene
Namens de Stichting io
 
René Coppens
06 53  241 710