Bridgecursus voor beginners

Maandag 24 september 2018 begint een serie van 12 bridgelessen voor beginnende bridgers. De cursus is een aanrader voor iedereen die het bridgespel wil leren via een moderne methode. Bridge is een uitdagend kaartspel dat overal met veel plezier gespeeld kan worden.

 

Ook als iemand kennis wil ophalen is het volgen van deze cursus of de vervolgcursus geschikt. In januari 2019 wordt begonnen met de vervolgcursus van 12 lessen.

 

Bij bridge wordt samen met een partner tegen andere bridgers gespeeld. Een spel bestaat uit bieden en spelen. Het doel is om zoveel mogelijk punten te halen. Tijdens de cursus worden de regels van het bridgespel stap voor stap uitgelegd. Door rustig na te denken en in te spelen op de ontwikkelingen tijdens het spel wordt geprobeerd het maximale resultaat te halen. Dit klinkt moeilijker dan het in werkelijkheid is. Iedereen kan leren bridgen! Doordat telkens tegen een ander paar gespeeld wordt is bridgen een hele sociale sport. Bridge kan overal gespeeld worden. De spelregels zijn wereldwijd hetzelfde.

 

Gediplomeerd bridgedocent Jaap Ravenhorst is een ervaren bridger en brengt zijn kennis met veel geduld en humor aan anderen over.

 

De lessen starten maandag 24-9-2018 en eindigen op 17-12-2018.

In de herfstvakantie wordt geen les gegeven.

De locatie: Adventcentrum dicht bij het centrum van Amersfoort met voldoende parkeerruimte.

Opgeven of meer informatie? Stuur een e-mail naar ravenhorst.bridge@outlook.com