Aanmelden nieuw lid

Download bijlage:

 Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Dat blijkt uit het grote aantal leden dat "iets" doet voor de club, binnen één van de diverse commissies of daarbuiten.

 

Een leuk filmpje over onze club vindt u hier.

 

De sterkte varieert van de gewone bridger tot spelers met ambitie op landelijk niveau. We zijn een wedstrijdclub, maar ook een gezelligheidsvereniging. Zo is het na afloop vaak nog lang gezellig aan de bar.

 

U kunt bij ons spelen op dinsdagavond en op donderdagmiddag. Wij kennen voor de dinsdagavonden geen “zomerstop”, wel voor de donderdagmiddagen. 

De leden die op donderdagmiddag spelen zijn in de zomermaanden welkom om mee te doen aan de op de dinsdagavonden georganiseerde zomerdrives

 

Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Wel graag van tevoren melden, liefst via het adres ledencontact@bcdevriendenkring.nl. Hier kunt u natuurlijk ook alle mogelijke andere informatie krijgen.

 

Om lid te worden dient u bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen. Ook moet het formulier voor de automatische incasso gelijktijdig ingeleverd worden, dat vindt u hier.

 

De contributie bedraagt:        
2019 eenmalig standaard bijdrage jeugdbridge* Totaal
Entreegeld € 12,00      
dinsdagavond of donderdagmiddag        
Gewoon lid   € 110,00 € 10,00 € 120,00
Dubbellid   € 100,00 € 10,00 € 110,00
Jeugdlid   € 55,00 € 10,00 € 65,00
middag en avond        
Gewoon lid   € 180,00 € 10,00 € 190,00
* voor 2019 is een extra bijdrage voor jeugdbridge vastgesteld van 10 euro.