Afmelden dinsdagavond (niet voor interne 4tallen)

 

 
 
   

Afmeldregeling dinsdagavonden BC de Vriendenkring

 

  • Voor alle avonden (muv de interne 4tallen, zie daar) geldt de afmeldregeling. Hier zijn geen uitzonderingen op.

 

U dient zich af te melden voor maandag 17:00.
- Het telefoonnummer voor afmelden is :  06-28639364

Altijd betekent altijd, ook:
 

  • als er staat "open drive", moet u zich afmelden. Het woord "open" slaat op het feit dat het niet binnen een competitie valt.

  • als u aan de wedstrijdsecretaris doorgeeft dat u op een dinsdag uw externe wedstrijd speelt, moet u zich afmelden.

  • als u hebt aangegeven een competitie buiten mededinging te spelen, moet u zich afmelden. Het "buiten mededinging" geeft alleen aan dat u niet in aanmerking komt voor de indeling, de promotie en de degradatie.

 

Op tijd

 

Afmeldboek

Bij verhindering dien je je op tijd af te melden in het afmeldboek of via de afmeldlijn. Afmelden kan niet mondeling. Het afmeldboek ligt elke speelavond in de zaal.

 

Wil je wat vermelden via het afmeldboek dan is er genoeg ruimte, indien je het zo beknopt mogelijk doet.

 

Telefonisch

Telefonisch afmelden via de afmeldlijn (06 – 28 63 93 64) kan de hele week tot maandag 17:00 uur. In noodsituaties kan je natuurlijk altijd nog later afmelden. Het antwoordapparaat staat altijd aan. Willen jullie zo kort mogelijk inspreken, des te meer gesprekken kunnen er op de band. Graag afmelden met voor- en achternaam en met een telefoonnummer waar je bereikbaar bent.

 

Via de site

Afmelden kan via de site. Hiervoor moet je ingelogd zijn. Ga hiervoor naar de agenda en ga naar de juiste dag. Als je met de cursor over de dag gaat, kun je een knop kiezen waarmee je jezelf af kunt melden. Als je een email adres invult, krijg je direct een bevestigingsmail. In die mail staat een code, waarmee je de afmelding eventueel weer kunt herroepen. Ook kun je hier een lijst zien met mensen die zich afgemeld hebben.

Voor afmelden via de site geldt dezelfde regel als voor telefonisch afmelden: uiterste moment van afmelden is maandag voor 17:00 uur. Kunt u onverwacht later dan dat niet, dan kan alleen telefonisch afgemeld worden. De mail wordt na die tijd niet meer gelezen!

 

Voor wat

Bovenstaande geldt voor de parenwedstrijden, de butlercompetities en speciale avonden van de evenementencommissie. Alleen voor de interne viertallen zijn er andere regels (zie onder “Interne viertallen”).

 

Contact

Afmelden gaat via de hierboven beschreven kanalen. Wilt u doorgeven dat u een competitie niet, of buiten mededinging, wilt spelen dan moet u daarvoor bij de  WL zijn:

Contactpersoon voor de parencompetitie: Interne parencompetitie.

Contactpersoon voor de butlercompetitie: Interne butlercompetitie.