Afmelden voor dinsdagavond (muv de interne viertallen)

Afmelden via de agenda

Elke dinsdagavond rekent de TC op jouw komst en word je  ingedeeld. Nu kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat je verhinderd bent. In dat geval meld je je bij voorkeur af via de site. Dat kan heel gemakkelijk door, na inloggen,  in de agenda naar de juiste dag te gaan. Als je met de cursor over de dag gaat, kun je een knop kiezen waarmee je jezelf af kunt melden. De wedstrijdleiding krijgt automatisch bericht van je afmelding.  Als je een e-mailadres invult, krijg je direct een bevestigingsmail. In die mail staat een code, waarmee je de afmelding eventueel weer kunt herroepen. Ook kun je hier een lijst zien met mensen die zich afgemeld hebben.

 

Afmelden via een mail

Als je de agenda te lastig vindt kun je ook gewoon een mailtje sturen. Voor alle competities kan dit naar hetzelfde e-mailadres: tc@bcdevriendenkring.nl. Dit mailadressen kun je ook gebruiken om aan te geven dat je buiten mededinging* wil meedoen of andere zaken die van belang zijn voor de wedstrijdleiding.

Het voordeel van het afmelden via de hierboven beschreven mogelijkheden is dat het om een algemeen e-mailadressen gaat. Daar kan iedereen van de TC bij, je afmelding is dan niet meer afhankelijk van één persoon.

 

Andere manieren van afmelden zijn niet meer mogelijk

Afmelden via een clubtelefoon, afmeldboek, persoonlijke mail/app/sms zijn om diezelfde reden niet meer mogelijk. Deze regels gelden voor de butler- paren- en fundrives. De regels voor de interne viertallen staan hier.

 

Noodgevallen

Afmelden kan tot maandag 17:00 uur daarna wordt de indeling gemaakt. Voor noodgevallen wordt de e-mail nog gelezen tot dinsdag 18:00 uur. Daarna kan alléén nog telefonisch afgemeld worden bij de TC-leden die de avond organiseren. De telefoonnummers staan vermeld in de ledenlijst en op de site onder Commissies. Vanaf ongeveer 18:30 zijn er mensen in het DCA om daar de telefoon aan te nemen:  033-202 45 94

 

*Ook als jullie hebben aangegeven een competitie buiten mededinging te spelen, moeten jullie je  afmelden. Het "buiten mededinging" geeft alleen aan dat jullie niet in aanmerking komen voor promotie en degradatie.