we zijn weer open!

Zoals iedereen waarschijnlijk al heeft vernomen is het DCA weer geopend. Uiteraard met inachtneming van het Corona protocol, wat via de besturen van de verenigingen onder de spelers is verspreid (eventueel aangevuld met additionele punten van aandacht vanuit de betrokken bonden of verenigingen).

Nadat we in juni drie proefavonden op donderdag hebben georganiseerd om het protocol te testen, hebben de Wargamers en Schakers afgelopen vrijdag 3 juli hun eerste speelavond gehad. Op dinsdag 7 juli is de Vriendenkring weer begonnen en op 13 juli zal ook De Amersfoortse Kei starten.

De eerste ervaringen met de protocollen zijn positief. Vrijwel iedereen houdt zich aan de – helaas noodzakelijke – regels. Heel soms moet iemand aangesproken worden, maar dat betreft gelukkig kleine onachtzaamheden. Het handhaven van deze discipline zal voorlopig zeker nodig blijven.

 

Om aan een bestaande behoefte voor meer speelmomenten te voldoen, zullen we – mits voldoende interesse – ook de DONDERDAGAVONDEN open blijven. Er kan die avond dus worden gespeeld. Ongeorganiseerd, maar in de praktijk is er de afgelopen 3 weken door de bridgers geviertald en zijn er koffertjes gespeeld; dat willen we sowieso voortzetten.

Iedereen is welkom (ook niet-bridgers), maar van te voren aanmelden via denksportcentrumamersfoort@gmail.com is verplicht.

Tot ziens, blijf gezond,

Rene Coppens

voorzitter DCA