jeugdbridge update mei 2019

Er is weer zoveel leuk nieuws van het front van Minibridge.

In het weekend van 25 mei gaan er erg veel dingen gebeuren op bridgegebied. Finale NBB beker en finale Hoofdklassebeker, maar ook….het NK mini/jeugdbridge. En we doen overal aan mee !!!

NK mini/jeugdbridge

Wat betreft het minibridge… na een schitterend trainingsweekend/teambuildingsweekend bij Jeannette zijn onze gastjes er helemaal klaar voor. Dus…als je dat weekend kan…kom langs in Utrecht om de spelers maar ook de mini’s aan te moedigen of te huldigen of te troosten !!

les op school

Erg leuk is dat we onlangs met een basisschool in Hoevelaken overeen zijn gekomen om daar eerst wat clinics (5 lessen) te geven en dan vanaf het nieuwe seizoen een continules te gaan geven. Elke woensdagmorgen een les van 1,5 uur voor select groepje (plusklas).

We gaan verder met les geven aan nieuwe groep op de Vondelschool en we gaan vervolg geven aan onze lessen op Da Vinci School.

Vertegenwoordiger in het district

En inmiddels is onze Ruud toegetreden tot het bestuur van het district, onder andere met portefeuille Jeugdbridge. Het plan is om onder andere alle verenigingen in het district te interesseren voor jeugdbridge (wij helpen met het opzetten) en te kijken in hoeverre mensen op clubs te enthousiasmeren zijn om te helpen met lesgeven.

Want belangstelling van scholen is leuk, maar als je het niet kan bemensen…

doe mee!

Dus ook hier…nogmaals de oproep… kijk s of je het leuk vindt om te helpen. We hebben je nodig !!

Minibridge… een must voor de toekomst van onze sport !! En…het is o zo leuk en dankbaar werk.