Uitslagen inzien direct na het spelen

In het verleden werd nadat de uitslag verwerkt was een mail gestuurd naar de spelers. Deze manier om de uitslag te verspreiden wordt door de bond (de NBB) ontraden, en daarom heeft de TC voorgesteld daar vanaf te stappen, wat sinds enige tijd ook daadwerkelijk niet meer gebeurt. Maar zoals in de speelzaal te zien is, er is wel degelijk een flinke behoefte om al napratend gelijk te zien hoe de resultaten op welke tafel waren. Hiervoor zijn twee mogelijkheden:

 

Beide methoden werken goed. Bekijken van de uitslagen op de site vraagt even een aantal klikken: naar de uitslag, de juiste competitie, en dan de laatste zitting. Vervolgens naar de groep waarin je gespeeld hebt, klikken op je naam en daar verschijnen de resultaten netjes in volgorde van spelen.

 

Ongeveer hetzelfde levert de NBB app. Die moet natuurlijk wel even geïnstalleerd worden op een smartphone. Zoek in de store naar NBB uitslagen en als het goed is duikt het logo van de NBB wel op. Na invoeren van je NBB lidnummer komen hier alle uitslagen van wedstrijden waar je aan mee hebt gedaan. De app heeft (bij mij althans) een kleine beperking: als er veel paren zijn zoals bv bij een kroegentocht, worden alleen de eerste zoveel getoond.

 

Heeft u vragen of assistentie nodig, schiet dan even iemand van de TC aan. Mailen kan ook: tc@bcdevriendenkring.nl