jeugdbridge update maart 2019

Het is nu maart 2019, tijd om de (ta)lente even de kans te geven.

En waar kan je dat straks beter doen dan op de (TA) lenten-drive. Dus kom straks op de paasdrive even allemaal lekker meebridgen. Misschien kan je dan het jeugdig talent al aanschouwen. Of je opgeven om daar mee te spelen. Om dat jeugdbridge eens even te ervaren.

Het gaat de komende tijd bijzonder druk worden met Jeugdbridge.

Wat staat ons is in `t kort allemaal te wachten.

  • Hoop digitaal te doen. De site www.nextgenerationvk.nl moet bijgewerkt worden maar we moeten ook een filmpje maken en zorgen dat we op Instagram en Facebook komen.

  • Er moet weer her en der worden geflyerd, zowel op scholen als op openbare plekken. Kracht van de herhaling. Jeugdbridge moet in het systeem van de ouders komen. Het moet als normaal ervaren worden.

  • De lessen op de vrijdagochtend op de Da Vincischool zijn begonnen maar er zijn door vakantie en stakingen nu 2 lessen uitgevallen. Een gat in de opleiding. Moeten wij oplossen.

  • Er gaat op woensdag les worden gegeven op de Vondelschool aan kleinere kinderen. Dat vraagt een aparte benadering. Hier moeten we nog over brainstormen.

  • SKA (stichting kinderopvang Amersfoort) gaat kinderen mobiliseren om les van ons te krijgen. We moeten dit t.z.t. inplannen.

  • We gaan binnenkort met het District om tafel zitten over de positie van het Jeugdbridge in de Regio. Plannen maken.

  • Er komt een trainingsweekendje voor de jeugdige cursisten ivm deelname aan NK (Ja..echt…)

  • Er moet eigen NEXTGENERATION materiaal komen nu we groter groeien. Geen eigen kaartspelletjes van huis meenemen maar een eigen doos Jeugdbridge realiseren.

  • Koningsspelen komen er aan. Twee scholen moeten op twee locaties beziggehouden worden. Dat vergt planning. Daar zijn mensen bij nodig. DRINGEND. Daar gaan we achteraan.

Kortom… we mogen niet ten onder gaan aan ons eigen succes. We hebben mensen nodig.

 

Mensen voor koningsspelen. Begeleiders. Vrijdag 12 april. Eenmalig !!!

Mensen voor Vondelschool. Begeleiders Woensdag in vroege middag , 3 middagen

Mensen voor SKA straks. Begeleiders Nog onbekend wanneer en waar.

 

Geef je op bij Jeannette Versteegh of Marga of Nel .

Je hoeft niet echt verstand van minibridge of jeugdbridge te hebben. Je moet gewoon bij een tafeltje zitten en zorgen dat de kinderen hun ding doen, zodat ze niet plots de kaarten door het lokaal gooien of zo smiley

 

En ja…daar is ie weer. Mocht je denken… ik wil ook wel helpen om de jeugd aan t bridgen te krijgen, meld je dan aan bij ons. Wij kunnen iedereen gebruiken en de methode om mini-bridge lessen te geven leer je vrij snel. Het is leuk en dankbaar werk. Wij hebben wellicht straks meer begeleiders en/of docenten nodig.

En…je zou je zomaar kunnen realiseren… eigenlijk wel leuk voor mijn (klein-)kind om met mij of zonder mij bridge te leren, neem dan ook direct contact met ons op. De meesten van jullie hebben wel kleinkinderen of buurkinderen. Maak ze enthousiast en geef ze op. We kunnen nog genoeg kinderen op de vrijdagmiddag aan.

 

Even nog voor alle zekerheid : Het team Jeugdbridge bestaat nog steeds uit , Marga , Jeannette, Bep, Ellen, Els, Ruud, Nel, Henk en Rob

 

.