Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

 

NBB beker: zaterdag 14 maart om 13:00 in het DCA

Ons bekerteam speelt dan tegen 't Onstein 1, MK winnaar, met tal van internationale bridgeprofs. Kom kijken naar deze unieke kans om de wereldtop aan het werk te zien!

 

Algemeen

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag in het DCA. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Svp dit wel van tevoren even melden. SRO heeft een informatief filmpje gemaakt over de club en de jaarlijkse Cafedrive.

 

Bij afwezigheid kunt u zich hier afmelden, zie eventueel de uitleg. Eerst inloggen maakt afmelden eenvoudiger. Verplicht inloggen geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op vrijdag 31 januari 2020 - 15:37

Aanmelden voor 15 februari, ook als je niet mee gaat! Hier...

Geplaatst op woensdag 12 februari 2020 - 12:17

Hier de slems, hoewel, die ene.. is toch wel echt over de grens.

Geplaatst op maandag 10 februari 2020 - 09:35

Een mooi succes voor Nel en Hanneke: de dames hebben promotie afgedwongen tijdens het NK vrouwenparen, en mogen volgend jaar meedoen met de elite in de Bondsklasse A. In twee sessies op zaterdag...