Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

 

Vervanging website

Zoals intussen door de NBB is gecommuniceerd, de website gaat geheel veranderen. Per 1 oktober werkt deze website niet meer, en krijgt u toegang tot de nieuwe website. Dat betekent oa: een nieuwe agenda. Inschrijven op de oude agenda voor een spelmoment na 1 oktober is niet meer mogelijk. Over de overgangsperiode volgt nog bericht.

 

Mogelijk is de website naam bcdevriendenkring.nl daarna niet of moeilijk meer te bereiken. Ga dan naar https://www.nbbclubsites.nl/club/24001.

 

De Vriendenkring is weer begonnen met bridgen!

Maar… met beperkingen vanwege “Corona”. Op “afstand” en met inachtneming van ons Coronaprotocol. Hier kunt u lezen welke regels van toepassing zijn. Graag lezen, we gaan ervan uit dat iedereen die komt spelen op de hoogte is van deze regels!

 

Het spelen op STEP op dinsdagavonden zal tot het einde van het jaar door blijven gaan. Uitslagen van Step vindt u hier.

En de ranking hierDiscord, om te spelen met beeld en geluid: hier staan de handleidingen.

 

Vanaf 15 september gaan we ook weer clubavonden spelen

 

Vanwege de vele onzekerheden plannen we voorlopig één cyclus van 5 avonden. We gaan spelen op dinsdagavond en donderdagavond. Natuurlijk gaat ook de donderdag middag paren gewoon door.

 

Voor de dinsdag geldt: aanmelden vooraf, en als het aantal paren de limiet overschrijdt zal een aantal paren een keer moeten overslaan. De TC zal er zo goed mogelijk op toezien dat dit eenzelfde paar niet meer dan één keer per 5 avonden treft. Weet je al van tevoren dat je een keer niet komt, meldt dat dan op dit formulier, dan kunnen we er rekening mee houden. Hier vindt u de regels uitgebreiderer.

 

Algemeen

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag in het DCA. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Svp dit wel van tevoren even melden. SRO heeft een informatief filmpje gemaakt over de club en de jaarlijkse Cafedrive.

 

Bij afwezigheid kunt u zich hier afmelden, zie eventueel de uitleg. Eerst inloggen maakt afmelden eenvoudiger. Verplicht inloggen geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op zaterdag 26 september 2020 - 13:16

 Geloofsbelijdenis

Peter Gelpke

Over het algemeen ben ik een relativerend mens, en niet erg spiritueel aangelegd. Zoals zovelen heb ik op een christelijke...

Geplaatst op maandag 14 september 2020 - 13:41

Hier de (concept-)notulen van de ALV van 8 september. Vooral lezenswaardig voor alle leden die niet aanwezig waren!

Geplaatst op woensdag 9 september 2020 - 15:53

Diverse leden van De Vriendenkring hebben weer de bij de NBB van toepassing zijnde meesterpuntengrenzen bereikt. De NBB meldde ons de navolgende resultaten:

...