Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

Bericht van de voorzitter

Het zal u zeker niet zijn ontgaan dat de regering verdere strenge maatregelen heeft aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. Deze maatregelen zijn in het bijzonder gericht om ouderen en kwetsbaren in onze samenleving te beschermen. De directe consequentie is dat tot zeker 1 juni er geen bridge zal worden gespeeld in onze Vriendenkring. Velen van u zullen dit als een groot gemis zien van het wekelijkse uitje, niet alleen vanwege het missen van de bridge maar zeker ook door het gemis van de directe sociale contacten. Reuze sneu, maar laten we ons gesterkt voelen door het besef dat we op deze wijze een bijdrage kunnen leveren aan de bestrijding van deze crisis. En laten we ook elkaar een beetje helpen om deze veeleisende tijden gezond en wel door te komen; een telefoontje is zo gepleegd, een kaartje zo verstuurd. Vooral de alleenstaanden, diegenen waarvan de gezondheid te wensen overlaat en de krasse ouderen zullen dat heel erg waarderen.
 
Binnenkort komt het bestuur bij u terug met de praktische consequenties voor onze club. Heb u vragen of suggesties aarzelt u dan niet en neem contact met ons op.
 
Behoud een goede gezondheid en warme groet,
Geertje
 

CORONA-virus: alle evenementen afgelast

De Vriendenkring sluit zich aan bij de landelijke regelgeving. Tot 1 juni geen clubavonden of andere activiteiten.

Externe wedstrijden afgelast

Alle externe wedstrijden, zoals de viertallencompetitie en bekerwedstrijden, zijn DEFINITIEF afgelast, ze zullen niet meer gespeeld worden. Over de gevolgen voor promotie/degradatie wordt nog nagedacht.

 

De Amersfoortse Cafedrive: Afgelast

Ook de Amersfoortse Cafedrive hebben we af moeten gelasten. De datum van 7 juni ligt te dicht bij de algemene afgelastingsdatum om deze zonder risico door te kunnen laten gaan. Het inschrijfgeld wordt natuurlijk terugbetaald.

Hier de boodschap van de voorzitter van de CDA.

 

Algemeen

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag in het DCA. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Svp dit wel van tevoren even melden. SRO heeft een informatief filmpje gemaakt over de club en de jaarlijkse Cafedrive.

 

Bij afwezigheid kunt u zich hier afmelden, zie eventueel de uitleg. Eerst inloggen maakt afmelden eenvoudiger. Verplicht inloggen geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op vrijdag 13 maart 2020 - 14:04

Hier de VK op het journaal! Zoals hierboven al aangegeven: alle activiteiten van de Vriendenkring zijn tot 31 maart afgelast. ...

Geplaatst op woensdag 11 maart 2020 - 15:07

Hier de aankondiging van de jaarlijkse, altijd weer nuttige, trainingen die u worden aangeboden door de club.

Geplaatst op woensdag 11 maart 2020 - 15:06

Hier informatie van de Cie Jeugdbridge. Na de eerste succesvolle jaren waarin de VK het Jeugdbridge heeft gesteund, nu de vraag...