Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

 

Heropening DCA dinsdag 7 juli

Afgelopen dinsdag is de eerste speelavond gehouden in het DCA. De verwachtingen vooraf waren natuurlijk hoog gespannen, voor het eerst na zo lang weer echt spelen. En het was spannend, maar ook hartverwarmend. Eindelijk de clubgenoten weer zien, aan tafel zitten, de verbaasde, enthousiaste of verontwaardigde reacties weer in het echt zien: eigenlijk heb je dat allemaal wel erg gemist. Onder voorbehoud van omstandigheden buiten ons gaan we hier dan ook zeker mee door. Aanmelden voor dinsdag met de agenda

Ook de donderdag gaat weer van start: aanmelden per e-mail op middagbridge@bcdevriendenkring.nl.

Vanwege de beperkte capaciteit en ook vanwege de nog voorzichtige leden: het spelen op Stepbridge gaat gewoon door, voorlopig op dezelfde tijd. De donderdagmiddag op Step is afgelast, de belangstelling daarvoor was onvoldoende.

 

Uitslagen van Step vindt u hier. En de ranking hier.

Discord, om te spelen met beeld en geluid: hier staan de handleidingen.

 

Algemeen

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag in het DCA. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Svp dit wel van tevoren even melden. SRO heeft een informatief filmpje gemaakt over de club en de jaarlijkse Cafedrive.

 

Bij afwezigheid kunt u zich hier afmelden, zie eventueel de uitleg. Eerst inloggen maakt afmelden eenvoudiger. Verplicht inloggen geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op donderdag 9 juli 2020 - 14:40

Hier een stukje van Geertje, onze voorzitter.

Geplaatst op woensdag 8 juli 2020 - 17:40

Hier een bericht vanuit het DCA. Zo lang er voldoende belangstelling is kan er op donderdagavond gespeeld worden...

Geplaatst op woensdag 8 juli 2020 - 17:37

Hier het protocol van onze club, de organisatorische en gedragsregels die we hanteren om veilig te kunnen spelen.