Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

Amersfoortse Cafedrive 3 juni

 De inschrijftermijn voor de Cafedrive is gesloten, de belangstelling is groot! Het belooft weer een fantastische editie te worden van dit altijd geslaagde evenement. Als u nog belangstelling heeft om mee te doen kunt u hier met een mailtje informeren of er nog plaats is.

 

 

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Let op: de NBB kent het proeflidmaatschap: drie maanden een NBB-Lidnummer gratis. Svp wel aanmelden, zie hier voor meer informatie en hier informatie van de NBB.

 

Bij afwezigheid op een clubavond kunt u zich hier afmelden; wel eerst inloggen, zie uitleg. Dit geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Inbraak DCA

Zoals de meeste leden inmiddels wel zullen weten is er het afgelopen weekend ingebroken. De inbrekers hadden het ‘geluk’ dat het alarm deels niet in gebruik was, maar dat is inmiddels gelukkig afgelopen week verholpen. De belangrijkste schade bestaat uit een vernielde kluis en kassa alsmede de inhoud van de kluis (een belangrijk bedrag aan contanten) en de iPad. 

Voor alle zekerheid hebben we de sloten van het DCA vervangen. De kassa en iPad zijn vooral dankzij Miriam’s inzet snel weer in de lucht gekomen. 
De politie heeft sporenonderzoek gedaan en we hebben onze aangifte aan de verzekering doen toekomen. 
Het hoort er helaas een beetje bij, maar leuk is anders en Jan en ik hadden ons een andere voorstelling gemaakt van onze vrije zondag en werkbare maandag..... 

Pinnen

We proberen natuurlijk overlast zoveel mogelijk te voorkomen, maar misschien een mooie aanleiding om de leden te vragen zo veel mogelijk te pinnen. Dat scheelt enorm in de administratie en voorkomt dat er teveel cash in het DCA achterblijft. Voel je niet verplicht, maar alles helpt om herhaling te voorkomen. 
Geplaatst op dinsdag 22 mei 2018 - 11:41

Hier de aankondiging. 

Geplaatst op maandag 21 mei 2018 - 22:26

 Hier de aankondiging

Geplaatst op zondag 20 mei 2018 - 13:09

 Hier een korte update van de commissie Jeugdbridge.