Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

 

Zomerbridge

dinsdagavond

Van dinsdag 9 juli tot 20 Augustus, in totaal 7 avonden, kunt u meedoen met het welbekende Zomerbridge. De openingsdrive van het nieuwe seizoen is 27 Augustus.

 

Het Zomerbridge staat onder leiding van Jeroen Ensink en Aad Macke. De formule is ongewijzigd:

  • vooraf aan- of afmelden is niet mogelijk, Je komt op tijd,  circa 19.15, in het DCA en schrijft je dan in als paar.
  • vervolgens worden er één of meerdere lijnen gevormd; er wordt top integraal gespeeld (paren)
  • per avond wordt direct een uitslag gegeven.
  • aan het eind van de 7 sessies is er een leuke prijs voor de overall winnaars van de serie.
  • het Zomerbridge staat ook open voor niet-leden, o.a.  aangekondigd op de NBB Site,
  • niet-leden betalen €3 pp. Als u zelf speelt met een niet-Vriendenkring lid, dan betaalt hij/zij die bijdrage.

donderdagmiddag

Denksportcentrum Amersfoort houdt op de donderdagmiddag met ingang van 11 juli 2019 zeven weken lang een Bridge Zomer Instuif voor iedereen en ieder niveau. Ben je lid van een vereniging en je wilt ook zomers een keer in de week (extra) bridgen, of je hebt een tijd terug leren bridgen en wilt de draad weer oppakken maar niet gelijk bij een officiele clubavond of -middag, dan is dit de uitgelezen mogelijkheid!

Meld je voor 13.15 uur aan en je wordt ingedeeld. Wil je zeker weten dat je kunt spelen organiseer dan zelf een partner. Heb je geen partner kom dan en kijk of er nog anderen zijn zonder partner waar je bij aan kunt schuiven. De kosten voor meespelen zijn €3,- te voldoen aan de kassa en daarvoor krijg je ook een koffie of thee met een koekje.

 

Algemeen

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag in het DCA. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Let op: de NBB kent het proeflidmaatschap: drie maanden een NBB-Lidnummer gratis. Svp wel aanmelden voor de gewenste avond. Hier staat informatie van de NBB over het proeflidmaatschap.

 

Bij afwezigheid kunt u zich hier afmelden, zie eventueel de uitleg. Eerst inloggen maakt afmelden eenvoudiger. Verplicht inloggen geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op woensdag 17 juli 2019 - 17:03

Hier de vorderingen van Erik op weg naar Santiago.

Geplaatst op woensdag 17 juli 2019 - 16:55

 Ze kan het toch niet laten, hier een Carla. Met onderzoek naar gebruik van het Redoublet, en een licht weemoedige hang naar...

Geplaatst op maandag 15 juli 2019 - 21:46

Hier de aankondiging, ook dit jaar zal Jaap Ravenhorst weer een cursus voor beginners geven.