Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

Smoelenboek

Het Smoelenboek is weer beschikbaar!
Had u het ook geconstateerd? Ons Smoelenboek was even uit de lucht. Dat omdat de organisatie daarachter is gestopt met hun activiteiten. Maar wij hebben dat kunnen oplossen, het smoelenboek is weer helemaal online. En nu ook keurig achter de log-in-functie van de NBB.
 
     Maar... heeft u gezien hoe u daar in staat?
     Voor velen is de destijds opgenomen foto zeker geen actuele weergave van de werkelijkheid... 
     Dat kan beter, toch...?
 
Bent u van mening dat er echt wel een betere foto van u in het smoelenboek opgenomen mag worden? Stuur die dan naar de beheerder van ons smoelenboek: Ad de Vries (hoeve.tertulia@gmail.com). Dan regelt hij dat verder voor u!
 

Algemeen

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag in het DCA. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Let op: de NBB kent het proeflidmaatschap: drie maanden een NBB-Lidnummer gratis. Svp wel aanmelden voor de gewenste avond. Hier staat informatie van de NBB over het proeflidmaatschap.

 

Bij afwezigheid kunt u zich hier afmelden, zie eventueel de uitleg. Eerst inloggen maakt afmelden eenvoudiger. Verplicht inloggen geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op woensdag 9 oktober 2019 - 14:51

Hier de redelijk gevulde bak met slems van deze week.

Geplaatst op vrijdag 4 oktober 2019 - 16:15

 Hier de aankondiging voor deze drive, hier de agenda...

Geplaatst op vrijdag 4 oktober 2019 - 15:55

Hier de Carla, waarin ze net uit fase blijkt met de lesjes.