Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

 

Amersfoortse Cafedrive 19 mei

U speelt 7 ronden van 4 spellen in 7 verschillende horecagelegenheden. Hier vindt u alle informatie.

Inschrijven graag hier via de agenda

 

 

Algemeen

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Let op: de NBB kent het proeflidmaatschap: drie maanden een NBB-Lidnummer gratis. Svp wel aanmelden, zie hier voor meer informatie en hier informatie van de NBB.

 

Bij afwezigheid op een clubavond kunt u zich hier afmelden; wel eerst inloggen, zie uitleg. Dit geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op donderdag 21 maart 2019 - 12:33

In zeer korte tijd is het gelukt om de verhuizing van het DCA voor elkaar te boksen. Met inzet van handenvol vrijwilligers (voor een groot deel bestaand uit ons, de Vriendenkringers) zal vanaf...

Geplaatst op donderdag 21 maart 2019 - 09:15

Hier de column van Carla, die tot in het stemhokje nut heeft van het edele bridgespel.

Geplaatst op woensdag 20 maart 2019 - 12:44

Hier het verslag van de cie Jeugdbridge. Zeer gedreven, maar wat helpende handen kunnen ze goed gebruiken!