Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

 

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Let op: de NBB kent het proeflidmaatschap: drie maanden een NBB-Lidnummer gratis. Svp wel aanmelden, zie hier voor meer informatie en hier informatie van de NBB.

 

Bij afwezigheid op een clubavond kunt u zich hier afmelden; wel eerst inloggen, zie uitleg. Dit geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op woensdag 16 januari 2019 - 14:40

 Hier de slems en  hier een verslag van het jeugdbridge.

Geplaatst op maandag 14 januari 2019 - 13:24

 Hier de aankondiging van een honderd-handen drive, van 10 tot 10, in Leiden.

Geplaatst op maandag 14 januari 2019 - 11:41

 

Afgelopen weekend is ons eerste viertal helaas gedegradeerd uit de Eerste Divisie. Na vele succesvolle jaren met zelfs een jaar waarin zij een plek in de Meesterklasse wisten te veroveren...