Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

Slotdrive 26 juni

De slotdrive is op 26 juni, in het tot Denksport Camping omgetoverde DCA. Het programma: grootse BBQ (tgen slechts twaalfeneenhalve euro) om 17:30, en om 19:30 bridge. Graag aanmelden via dit email-adres, onder vermelding van wel/niet bbq en wel/niet bridge.

Zomerbridge bij de Vriendenkring

Van 3 juli t/m dinsdag 21 augustus is er zomeravondbridge, met vrije inloop, voor leden en niet-leden. Hier vindt u meer informatie.

 

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Let op: de NBB kent het proeflidmaatschap: drie maanden een NBB-Lidnummer gratis. Svp wel aanmelden, zie hier voor meer informatie en hier informatie van de NBB.

 

Bij afwezigheid op een clubavond kunt u zich hier afmelden; wel eerst inloggen, zie uitleg. Dit geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Bij afrekenen: graag pinnen

Zeker na de inbraak: het is erg prettig als je afrekent in het DCA door te pinnen. Voel je niet verplicht, maar alles helpt om herhaling te voorkomen. 
Geplaatst op dinsdag 19 juni 2018 - 13:26

Hier de voortgang van het jeugdbridge, met nu een eigen logo! 

Geplaatst op dinsdag 19 juni 2018 - 13:25

Hier de aankondiging voor de BridgeVrouw drive, in ons eigen DCA. 

Geplaatst op maandag 11 juni 2018 - 23:30

 Op dinsdag 19 juni om 19:00 is er een extra ALV, zoals iedereen al in de mail heeft kunnen lezen. Hier wordt het advies van de Commissie van Wijzen gepresenteerd. Onderdeel daarvan de...