Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

Algemeen

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag in het DCA. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Let op: de NBB kent het proeflidmaatschap: drie maanden een NBB-Lidnummer gratis. Svp wel aanmelden voor de gewenste avond. Hier staat informatie van de NBB over het proeflidmaatschap.

 

Bij afwezigheid kunt u zich hier afmelden, zie eventueel de uitleg. Eerst inloggen maakt afmelden eenvoudiger. Verplicht inloggen geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op zaterdag 25 mei 2019 - 19:35

Afgelopen zaterdag zijn de bekerfinales gespeeld. Als enige vereniging was de VK vertegenwoordigs in twee toernooien: NBB-beker (de top) en de Hoofdklassebeker.

In de NBB hielden de onzen...

Geplaatst op woensdag 22 mei 2019 - 21:44

Hier het stukje van Carla van deze week.

Geplaatst op maandag 20 mei 2019 - 10:05

 De Amersfoortse Cafedrive van 19 mei is een groot succes geworden. Onder prima omstandigheden kregen de meer dan 200 deelnemende paren een perfect georganiseerde drive voorgeschoteld. Ontvangst...