Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

 

Amersfoortse Cafedrive 19 mei

U speelt 7 ronden van 4 spellen in 7 verschillende horecagelegenheden. Hier vindt u alle informatie.

Inschrijven graag hier via de agenda

 

 

Algemeen

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Let op: de NBB kent het proeflidmaatschap: drie maanden een NBB-Lidnummer gratis. Svp wel aanmelden, zie hier voor meer informatie en hier informatie van de NBB.

 

Bij afwezigheid op een clubavond kunt u zich hier afmelden, zie uitleg. Eerst inloggen maakt afmelden eenvoudiger. Verplicht inloggen geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op woensdag 17 april 2019 - 22:36

Hier de Carla van deze week. Ook zij heeft de bron van eeuwig jong nog niet weten te vinden  

Geplaatst op woensdag 17 april 2019 - 10:23

 Ruud Verhoef  wordt voorgedragen om toe te treden tot het bestuur van NBB  District Gooi- en Ommeland.

Hij wordt dan belast met  jeugdbridgezaken en waarschijnlijk ook DKL (voor diverse...

Geplaatst op woensdag 17 april 2019 - 10:14

 Heeft u ook zo genoten van de Paasdrive én beleefd dat de mini- én jeugdbridge NextgenerationVK op onze clubavond hebben gespeeld? In aansluiting hierop hebben wij als commissie...