Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

 

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Let op: de NBB kent het proeflidmaatschap: drie maanden een NBB-Lidnummer gratis. Svp wel aanmelden, zie hier voor meer informatie en hier informatie van de NBB.

 

Bij afwezigheid op een clubavond kunt u zich hier afmelden; wel eerst inloggen, zie uitleg. Dit geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op maandag 10 december 2018 - 00:02

In een spannende wedstrijd is ons VK NBB-beker team een ronde verder, 184-162 tegen het verrassend sterke Pijnackerse. Hier een...

Geplaatst op woensdag 5 december 2018 - 10:32

 Hier de slems. Pech voor wie aan de vooravond van Sint op schoenen-vol had gerekend; een barre tegenvaller, maar we houden goede...

Geplaatst op vrijdag 30 november 2018 - 11:56

 Hier de aankondiging voor de Kerstdrive op dinsdag 18 december