Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

 

Amersfoortse Cafedrive 19 mei

U speelt 7 ronden van 4 spellen in 7 verschillende horecagelegenheden. Hier vindt u alle informatie.

Inschrijven graag hier via de agenda

 

 

Algemeen

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Let op: de NBB kent het proeflidmaatschap: drie maanden een NBB-Lidnummer gratis. Svp wel aanmelden, zie hier voor meer informatie en hier informatie van de NBB.

 

Bij afwezigheid op een clubavond kunt u zich hier afmelden; wel eerst inloggen, zie uitleg. Dit geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op woensdag 20 februari 2019 - 16:47

Hier Carla, die met haar braverikken in een handen is gevallen van een stel woestelingen. Het gooi- en smijtwerk loonde wel, maar...

Geplaatst op woensdag 20 februari 2019 - 16:16

Hier de slems door Rene, die er deze keer geen kraak of smaak aan vond. 

Geplaatst op zaterdag 16 februari 2019 - 18:56

 In de zaterdag gespeelde wedstrijd van het HK bekerteam1 tegen Theseus hebben we met 196-149 gewonnen van deze geduchte tegenstander. Na afgelopen dinsdag (mooie spellen met 2 grootslems) had de...