Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

 

Zomerbridge bij de Vriendenkring

Van 3 juli t/m dinsdag 21 augustus is er zomeravondbridge, met vrije inloop, voor leden en niet-leden. Hier vindt u meer informatie.

 

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Let op: de NBB kent het proeflidmaatschap: drie maanden een NBB-Lidnummer gratis. Svp wel aanmelden, zie hier voor meer informatie en hier informatie van de NBB.

 

Bij afwezigheid op een clubavond kunt u zich hier afmelden; wel eerst inloggen, zie uitleg. Dit geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op maandag 13 augustus 2018 - 11:22

Hier de aankondiging voor het GBT

Geplaatst op donderdag 19 juli 2018 - 22:35

Onze club kent een transferlijst.  Daar wordt (te) weinig gebruik van gemaakt. Misschien zoekt u een partner voor het nieuwe...

Geplaatst op donderdag 5 juli 2018 - 10:15

 Hier de aankondiging voor de bridgelessen in het nieuwe seizoen.