Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

 

Het nieuwe DCA

De werkzaamheden aan het nieuwe DCA vorderen gestaag. Verlichting, akoestiek, tafels en stoelen, dranken, vele zaken die aangepakt moesten worden naderen hun afronding. Mogelijk met uitzondering van de bar, maar die zal ons niet weerhouden om dinsdag de 16e (en donderdag de 18e) te gaan spelen in ons DCA! Voor de zekerheid: Nijverheidsweg-Noord 78 - 3812 PM AMERSFOORT (voor sommige navigatiesystemen nr 74 invoeren).

 

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Let op: de NBB kent het proeflidmaatschap: drie maanden een NBB-Lidnummer gratis. Svp wel aanmelden, zie hier voor meer informatie en hier informatie van de NBB.

 

Bij afwezigheid op een clubavond kunt u zich hier afmelden; wel eerst inloggen, zie uitleg. Dit geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op zondag 21 januari 2018 - 16:30

 Hier een korte toelichting op de expositie die sinds kort te zien is in het DCA.

Geplaatst op zondag 21 januari 2018 - 15:44

 Bridgeclub Het Witte Huis  organiseert op 4 woensdagmiddagen het Open Viertallen Kampioenschap van Zeist. Op de donderdagmiddagen 31/1 - 7/3 - 4/4 - 18/4 wordt u de mogelijkheid geboden mee te...

Geplaatst op woensdag 17 januari 2018 - 17:23

 Hier de Wham van onze eerste speelavond in het DCA!