Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

 

VK en Step bridge

Omdat het DCA voorlopig nog dicht moet blijven biedt de VK onze leden de gelegenheid toch weer samen te spelen: via Step-bridge. Hier staat een uitleg over hoe we het willen doen, en hoe aan te melden voor Step. Deze mogelijkheid staat natuurlijk open voor zowel de dinsdag- als de donderdag leden. We spelen voorlopig op

 

elke dinsdag 19:30 - woensdag 20:00 - donderdag 13:30

 

Voor leden die een partner zoeken: hier staat een lijst met clubgenoten die ook nog geen partner hebben. Stuur een mail als je zelf op deze lijst wilt.

Uitslagen vindt u hier. En de ranking hier.

Discord, om te spelen met beeld en geluid: hier staan de handleidingen.

 

Bridge TV

Een prima initiatief van de Bridgebond: BridgeTV. Een aanrader!

Op maandagen wordt het bieden behandeld, op donderdagen het af- en tegenspel. Tussentijdse uitzending over een thema zoals het ‘spelregeluurtje’, een aflevering over coronamaatregelen of een oranjespecial. 

De uitzendingen beginnen om 15:00 uur en duren ongeveer een uur. Heb je geen geluid? Vergeet dan niet je geluid aan te zetten, zowel op je apparaat (pc/laptop/mobiel) als in het filmpje (check het geluidsicoontje).

 

CORONA-virus: alle evenementen afgelast

Als gevolg van de Corona-crises zijn ook alle activiteiten van de Vriendenkring afgelast. Dat betreft de speelmiddag en -avond, de externe competitie, maar ook de Cafedrive van 7 juni.

 

Algemeen

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag in het DCA. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Svp dit wel van tevoren even melden. SRO heeft een informatief filmpje gemaakt over de club en de jaarlijkse Cafedrive.

 

Bij afwezigheid kunt u zich hier afmelden, zie eventueel de uitleg. Eerst inloggen maakt afmelden eenvoudiger. Verplicht inloggen geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op zondag 31 mei 2020 - 15:50

1e pinksterdag is de finale van de NBB BlijfThuisCompetitie gespeeld. Arjan heeft daar een uitstekende prestatie neergezet door in het veld met vele landelijk bekende namen een fraaie 8e plek (van...

Geplaatst op donderdag 14 mei 2020 - 12:42

Het zat er natuurlijk aan te komen, maar hier de mededeling van het bestuur.

Geplaatst op woensdag 13 mei 2020 - 17:12

Hier de uitslag.