Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

 

Algemeen

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag in het DCA. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Svp dit wel van tevoren even melden. SRO heeft een informatief filmpje gemaakt over de club en de jaarlijkse Cafedrive.

 

Bij afwezigheid kunt u zich hier afmelden, zie eventueel de uitleg. Eerst inloggen maakt afmelden eenvoudiger. Verplicht inloggen geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op zondag 26 januari 2020 - 16:34

Afgelopen zaterdag was er in het DCA een MinMax-toernooi, speciaal gericht op de jeugd. Die moet warm gemaakt worden voor bridge...

Geplaatst op zaterdag 25 januari 2020 - 17:45

Uiteindelijk met oermacht heeft VK1 het verloren terrein van vorig jaar weer terug veroverd. Met een gemiddelde van 13,9 bleef ze de nr 2 19VP, bijna een volle wedstrijd voor. Gefeliciteerd! Een...

Geplaatst op woensdag 22 januari 2020 - 15:09

Hier de slems en vooral spellen die lijken op slem, door Rene. 

Succes voor onze divisieteams in de laatste beslissende...