Welkom op de website van B.C. de Vriendenkring uit Amersfoort.

 

Bridgeclub de Vriendenkring is een grote en actieve vereniging. Binnen onze club treft u een grote verscheidenheid aan wat betreft niveau, maar onze leden onderscheiden zich allemaal op het gebied van enthousiasme voor het spel en de club. Wij spelen op dinsdagavond en donderdagmiddag. Heeft u interesse in onze club, dan kunt u vrijblijvend enkele keren komen spelen. Let op: de NBB kent het proeflidmaatschap: drie maanden een NBB-Lidnummer gratis. Svp wel aanmelden, zie hier voor meer informatie en hier informatie van de NBB.

 

Bij afwezigheid op een clubavond kunt u zich hier afmelden; wel eerst inloggen, zie uitleg. Dit geldt ook voor bepaalde delen van de site (zoals de ledenlijst).

Wilt u zelf wat kwijt: mail hiervoor naar de webmaster, we plaatsen (bijna) alles wat met onze geliefde kaartsport te maken heeft.

Geplaatst op woensdag 17 oktober 2018 - 12:17

 Hier de (niet) slems van deze speelweek.

Geplaatst op woensdag 10 oktober 2018 - 08:35

 Hier de voorbereiding van Rene op een best leuke meeting morgen

Geplaatst op donderdag 4 oktober 2018 - 14:42
Het district heeft aan onze leden gevraagd de Open Paren te organiseren. Door de voortvarende aanpak van Ruud, Frank en Luck loopt het storm: nu al 38 paren uit de regio die zich...