Club StepBridge samenwerking met Horner BC
Geplaatst op dinsdag 5 mei 2020 - 13:54

 

Aangezien het bridgen in een zaal voorlopig niet mogelijk is zoeken we in deze bizarre tijd  naar mogelijkheden om toch het bridgespel te kunnen beoefenen en te stimuleren.

Stepbridge is daar een mooi platform voor. Niet alle clubleden zijn echter in de gelegenheid om "online" de bridgesport te kunnen spelen. 

Het zou mooi zijn om tijdens ons BC Leudalkwartier Stepbridge-toernooi (donderdagavond) een groter deelnemersveld te hebben, zodat er meer competitie is en iedereen beter op eigen niveau het spel kan spelen. 

Daarom gaan we samenwerken met BC Horn.

 

Leden van BC Leudalkwartier kunnen meespelen met het reguliere Stepbridge-toernooi van BC Horn op dinsdagavond. U wordt SB-lid (StepBridge-lid) van BC Horn, zonder contributiekosten. Het enige wat u moet doen is u aanmelden bij Leonie van de Arend.

Natuurlijk werkt het ook andersom: leden van BC Horn kunnen meespelen met het reguliere Stepbridgetoernooi van BC Leudalkwartier op donderdagavond. Zij worden SB-lid van BC Leudalkwartier, uiteraard ook zonder contributiekosten. De leden van BC Horn dienen zich ook aan te melden bij Leonie van de Arend.

 

We hopen zo zowel op de dinsdagavond als op de donderdagavond een mooie bridgeavond te realiseren voor de clubleden!

 

Meld je dus snel aan en speel mee:

Leonie van de Arend

w.vd.arend@hccnet.nl

Geef naam, geb.datum en NBB-nummer aan haar door!

 

Blijft dat je je iedere keer zowel  bij BC Horn als bij BC Leudalkwartier via de website moet aanmelden om op de Stepbridge-avond mee te kunnen spelen.