Geen Kerstdrive maar Nieuwjaarsdrive / Bok-Cuijk-Battle / meimaand=bridgemaand / Janus 45 jaar bridgedocent
Geplaatst op zondag 24 november 2019 - 21:25 door Marcel Veldman

Doordat de zalen bij Riche niet beschikbaar zijn op dinsdag 17 december komt die speelavond te vervallen.

Op 19 en 21 november is bij de leden gepolst hoe we hiermee om moeten gaan. Daar is uitgekomen dat we een Nieuwjaarsdrive (met gewone spellen) gaan organiseren op dinsdag 7 januari 2020. Uiteraard zijn de leden van de donderdagmiddag en vrijdagavond ook van harte welkom bij deze Nieuwjaarsdrive. Noteer deze datum in uw agenda!

 

Sinds vorig jaar is een oude traditie nieuw leven in geblazen: een wedstrijd van De Bok tegen Cuijk. Begin 2019 is de wisselbeker door De Bok mee naar huis genomen. Op zaterdag 4 januari 2020 komt BC Cuijk '71 naar Boxmeer toe voor een revanche! Het zou natuurlijk leuk zijn als De Bok goed vertegenwoordigd is. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Hans Reijnen. Als De Bok en Cuijk met een verschillend aantal paren aan de start verschijnen, wordt dit achteraf gecorrigeerd.

 

Op donderdagmiddag wordt inmiddels door meer dan 40 paren gebridged. Een aantal van hen heeft de wens geuit om ook in mei 2020 te kunnen bridgen. Vandaar dat we hebben besloten om de competitie met drie middagen te verlengen tot 14 mei. Op 21 mei is er geen bridge i.v.m. Hemelvaartsdag. Op 28 vindt dan de traditionele Slotdrive plaats.

 

Bovengenoemde drie wijzigingen zijn ook doorgevoerd in de Wedstrijdkalender 2019-2020, die u in de linker kantlijn aantreft. 

 

Tenslotte stond onze bridgedocent Janus Roovers op 22 november in het weekblad DeBok. Hij is op weg naar 50 jaar bridgedocentschap!