Cursus

Op 26 september start er bij B.C. Schiedam '59 een beginnerscursus. De cursus zal bestaan uit 12 tot 14 lessen. Hierna gaat u, in een aparte beginnerslijn, spelen op de clubavond.

 

De eerste zes lessen zijn gratis! Hierna betaalt u € 40,- om de cursus te kunnen voltooien. De cursus wordt gegeven door een zeer ervaren, NBB gediplomeerde bridgedocent. Er wordt gebruik gemaakt van de meest recente, door de NBB ondersteunde, lesmethode.

 

Wilt u meer informatie over deze beginnerscursus? Neem dan contact op met onze Voorzitter, Noor Damen (06-40608958) of de docent, Henk Sengers (010-4730276).

 

 

Ervaring van een oud cursist:

 

"Waarom ik ben gaan bridgen bij Schiedam 59.

 

September 2017 ben ik gestart met de eerste bridgecursus bij de club.
Ik ben niet met bridgelessen begonnen, omdat mij dat zo leuk leek! Mijn vrouw was een aantal jaren eerder gaan bridgen en als er vrienden kwamen die ook bridgeden, dan werd er al snel over afspelen, snijden en weet ik wat verder gepraat. Ik heb toen uiteindelijk besloten ook maar les te gaan nemen zodat ik ook mee kon praten, hoewel ik niet zo’n spelletjesman ben.
De cursus werd door Henk Sengers wekelijks gegeven bij de voorzitter thuis en was heel afwisselend met eerst les en aansluitend het in de praktijk oefenen van de besproken stof. Henk gaf op een rustige en moderne wijze les.  Ik heb ondanks mijn aanvankelijke scepsis toch besloten dan ook maar aan de vervolgcursus in september 2018 deel te nemen. In de tussentijd mochten wij onder leiding van Henk ook op de clubavonden komen oefenen.
Ik ben sinds vorig jaar september ook lid geworden van de club en heb het prima naar mijn zin. Het is gezellig met leuke mensen en de locatie is ook goed.
Ik zal nooit een bridgefanaticus worden, maar de combinatie van bridgen en een gezellige omgeving hebben mij toch doen besluiten door te gaan mijn hersenen te blijven trainen met bridge.

 

Bas van Noordennen"