Bestuursmededelingen

 

Corona nieuws

24 april 2020

 

Aan de leden van BC Spijkenisse,

Afgelopen week heeft het bestuur van BC Spijkenisse besloten om tot en met augustus 2020 niet meer in verenigingsverband te bridgen. We sluiten aan bij het regeringsstandpunt. Ook de NBB heeft alle bridge evenementen geschrapt.

Of we het nieuwe seizoen op 1 september kunnen starten, blijft de vraag. Laten we er maar het beste van hopen. Blijf in ieder geval gezond!

 

 

 

Sportiviteitsprijs / Hans Kreijns Award

 

Afgelopen jaar heeft BC Spijkenisse een subsidie gekregen in het kader van het project ‘sportiviteit en respect’. Eén van de items waarmee BC Spijkenisse aan de slag wil gaan, is de zogenaamde Hans Kreijns Award. Kijk op Google maar eens wie deze speler was. Hij was ooit wereldkampioen en altijd een heer aan tafel.

Leden van BC Spijkenisse kunnen andere leden nomineren omdat zij vinden dat deze leden zich heel hoffelijk gedragen aan de bridgetafel. Wellicht komt onze sportiefste speler niet in aanmerking voor de Hans Kreijns Award van de NBB, maar we kunnen wel een nieuw klassement maken voor Spijkenisses sportiefste speler.

 

 

 

 

 

 

Privacy verklaring.

Op grond van de Wet AVG, heeft de club het privacy beleid gepubliceerd. U vindt de link in het linkermenu onder "Privacy verklaring".

 

SPELREGELBOEKJE.

Voor de liefhebbers onder u: Het spelregelboekje 2017 vindt u in het linkermenu.

================================================

AFMELDEN

  • Klik in het menu  LINKS op "AFMELDEN/AANMELDEN".

  • Vul het formulier in en klik op verzenden;
  • U ontvangt een bevestigings e-mail van uw afmelding.

================================================