Informatiebericht i.v.m. het coronavirus

Vanaf 31 augustus spelen we bridge in Koningshof op de maandagmiddag en maandagavond. Het bridgeprotocol is hierbij leidend.

De bridgeavonden in De Vliet komen tot nader order te vervallen.
 

Elke woensdagavond spelen we StepBridge.

Welkom bij Algemene Bridgevereniging Maassluis

De Algemene Bridgevereniging Maassluis is opgericht op 5 februari 1963.
Enkele jaren later, toen in Maassluis de Westwijk werd gebouwd, werd Bridgeclub West' 66 opgericht. In 1977 volgde een fusie tussen beide clubs.
Als uitvloeisel van deze fusie heeft tot 1991 een indeling in twee clubcompetities bestaan, genaamd "Oost" en "West". Met ingang van het seizoen '90-'91 is gekozen voor één competitie. 
 
Bij de ABVM kan gespeeld worden op de maandag- en donderdagavond. Er wordt gespeeld in Koningshof en in De Vliet. Op beide speeldagen speelt men in drie lijnen (A,B,C). Naast de reguliere competitie kan bij de ABVM ook zomerbridge worden gespeeld, zijn er bridgeweekenden en speciale drives zoals de Kerstdrive, de Slotdrive en de Nieuwjaarsdrive. Bovendien wordt in de wintermaanden een aantal keren op zondag de Winterbridge gespeeld.

Het ledenaantal van de ABVM is stabiel. Momenteel spelen rond de 170 leden op een van de twee speelavonden. Naast het bestuur heeft de ABVM een gediplomeerd kader (wedstrijdleiders en clubleiders) en een aantal commissies zoals de Evenementencommissie, Technische commissie en de Lief- en Leedcommissie.

 

Interesse om lid te worden?

Wij zijn een gezellige vereniging en verwelkomen graag nieuwe leden. Klik hier!