Welkom bij Algemene Bridgevereniging Maassluis

De Algemene Bridgevereniging Maassluis is opgericht op 5 februari 1963.
Enkele jaren later, toen in Maassluis de Westwijk werd gebouwd, werd Bridgeclub West' 66 opgericht. In 1977 volgde een fusie tussen beide clubs.
Als uitvloeisel van deze fusie heeft tot 1991 een indeling in twee clubcompetities bestaan, genaamd "Oost" en "West". Met ingang van het seizoen '90-'91 is gekozen voor één competitie. 
 
Bij de ABVM kan gespeeld worden op de maandag- en donderdagavond. Er wordt gespeeld in Koningshof en in Brasserie 101. Op beide speeldagen speelt men in drie lijnen (A,B,C). Naast de reguliere competitie kan bij de ABVM ook zomerbridge worden gespeeld, zijn er bridgeweekenden en speciale drives zoals de Kerstdrive, de Slotdrive en de Nieuwjaarsdrive. Bovendien wordt in de wintermaanden een aantal keren op zondag de Winterbridge gespeeld.

Het ledenaantal van de ABVM is stabiel. Momenteel spelen rond de 170 leden op een van de twee speelavonden. Naast het bestuur heeft de ABVM een gediplomeerd kader (wedstrijdleiders en clubleiders) en een aantal commissies zoals de Evenementencommissie, Technische commissie en de Lief- en Leedcommissie.

 

Interesse om lid te worden?

Wie geen bridge leert spelen op jonge leeftijd, investeert niet in zijn/haar oude dag.

 

We weten één ding zeker: "We zijn de gezelligste bridgeclub van Maassluis en dat zullen we blijven!" 

 

Meld je aan als lid. Klik hier!