Gezellig bridgen in Zoetermeer bij bridgeclub Sweet Lake Bridgers

 

Zin om te gaan bridgen?

 

Overweegt u te gaan bridgen bij een vereniging en wilt u kijken of het iets voor u is? U bent van harte welkom bij Bridgevereniging Sweet Lake Bridgers, een vereniging van enthousiaste maar niet al te fanatieke bridgers. We nemen het bridgespel heel serieus, maar gezelligheid is troef!

Onze vereniging bestaat momenteel uit ca. 100 leden en is aangesloten bij de Nederlandse Bridgebond. U kunt bij ons spelen op woensdag- en donderdagavond. Op woensdag hebben we een speciale lijn met begeleiding voor beginners die na hun cursus in eigen tempo de overstap naar een club willen maken. Deze lijn is ook geschikt voor mensen die na een tijdje het bridgen weer willen oppakken. Ook als u geen partner heeft kunt u zich hiervoor aanmelden.
 

Per seizoen zijn er ongeveer 40 speelavonden. We spelen in 2B-Home,  Dr.J.W. Paltelaan 103, Zoetermeer, aanvang 20.00 uur. De ZoetermeerPas kunt u bij ons gebruiken.

U kunt de eerstkomende maanden vrijblijvend komen kennismaken en een paar avonden met ons meespelen. We hebben ruimte voor nieuwe leden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op met Léon Bosch 06-41596058. 

 

 Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap

 

Informatie voor bestaande leden

Als je bent ingelogd heb je ook toegang tot de e-mail adressen en telefoonnummers van je medeleden.

 

 Let op (de verschillen)!  

Af/aanmeldingen voor de woensdagavond:  tot woensdag 12.00 uur

Af/aameldingen voor de donderdagavond:  tot woensdag 18.00 uur

Kijk voor meer informatie bij "Afmelden/aanmelden"