Nieuws Corona-virus!
Geplaatst op donderdag 12 maart 2020 - 19:04 door Ton ter Heijden
Afbeelding
Bericht van de voorzitter 

 

 
Beste Bridgers, lieve mensen,

Het is een bizarre periode. Het coronavirus dwingt ons tot een totaal aangepaste levensstijl. En dan is er nog de dreiging om besmet te raken.

Toch probeer je je hobby, je passie, bridge dus, vast te houden. Bridgen langs digitale weg is nu even de enige mogelijkheid. StepBridge en BIC bieden mooie mogelijkheden. Wij, als BridgeBond, doen daarnaast nu ons uiterste best om het digitale aanbod snel uit te breiden.

Eén van die nieuwe initiatieven is via StepBridge de clubavond beleven. Via de Ipad of de laptop bridgen met je eigen clubleden. Dit vergt de nodige voorbereiding, maar we hopen zo snel mogelijk online te kunnen gaan. Houd onze site bridge.nl in de gaten, want daar lees je alles over deze initiatieven.

We gaan hiervoor ook handleidingen ontwikkelen en die zijn via de site te downloaden. Omdat het allemaal nieuw is, gaan we in de beginperiode wedstrijdleiders technische ondersteuning bieden en houden we online vragenuurtjes.

Ondanks het feit dat al onze medewerkers vanuit huis moeten werken, blijven we trachten onze leden zo goed mogelijke services te verlenen.

Solidariteit, dat is wat onze bridgegemeenschap kenmerkt. Elkaar helpen en ondersteunen, waar het kan. Ook onze medewerkers verdienen nu extra aandacht. Natuurlijk willen we al onze medewerkers in deze moeilijke tijd in dienst houden. Laten we als bridgegemeenschap ook hen steunen, zodat zij hun best kunnen blijven doen ons bridgers plezier te verschaffen. Met jullie steun en de inzet van onze medewerkers heb ik er vertrouwen in, dat we deze periode doorkomen.

Helaas zijn er reeds bridgers getroffen door het coronavirus. Ik wens hen en hun familie heel veel sterkte.

Laten we op gepaste afstand dicht bij elkaar blijven.

Met vriendelijke groeten,
Koos Vrieze
Voorzitter van de BridgeBond

Beste bridger,

Naar aanleiding van de persconferentie van de overheid over de extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus adviseert de BridgeBond zijn clubs om hun speelmomenten, wedstrijden en drives te annuleren tot en met 31 maart.

De BridgeBond stelt al zijn wedstrijden, evenementen en bijeenkomsten uit.

Dit advies baseren wij op de maatregelen en adviezen van de overheid.

Let op: evenementen van meer dan 100 personen mogen van overheidswege geen doorgang meer vinden.  Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 31 maart.

Met vriendelijke groet,
Nederlandse Bridge Bond