Ranking

B.C. De Gaech : Rankingoverzicht

 

Actuele stand in het nieuwe rankingsysteem dat we vanaf januari 2016 zijn gaan gebruiken voor de indeling van de lijnen. Deze indeling op ranking vervangt de indeling in competities van 5 avonden. Het rankingsysteem bepaalt de speelsterkte van de paren aan de hand van de laatste zes gespeelde competitieavonden en loopt continu door. Hierdoor is het systeem met garantiescores, ´buiten mededinging´ en aftrek door meermaals afwezigheid niet meer van toepassing. Het programma is door Thilo Kielmann ontwikkeld en wordt continu verder verbeterd. Het overzicht ziet er mooi uit, werkt snel en heeft als optie dat je bij "Uitslagen" van elke speelavond precies alle uitslagen kunt zien en hoeveel rankingpunten je behaald hebt. Voor meer informatie over het rankingsysteem zie de site van bridgeclub 'De Hulksbrug' in Abcoude.
 
In september zijn alle paren begonnen met hun ranking op basis van de 6 laatstbehaalde resultaten aan het eind van het afgelopen seizoen.
 
Je kunt de eindstand in de ranking van het afgelopen seizoen vinden in de rankingtabel als je de witte tab linksboven aanklikt en het gewenste seizoen klikt. 
(Klik op het plaatje om het overzicht te openen)