Clubavond Gisolf via stepbridge

Voorlopig houden we onze clubavonden op StepBridge. Aanvangstijd is zoals gebruikelijk 19:30 en we spelen 8 rondes van 3 spellen. De scorevorm is Paren en de indeling gaat automatisch (Zwitsers systeem voor de geïnteresseerden).

Hieronder staat enige relevante informatie over het spelen op StepBridge.

 

Aanmelden via  het toernooi van Gisolf kan vanaf een dag van te voren. Inloggen via je stepbridge naam en wachtwoord .

 

Mensen die nog nooit hebben gespeeld en willen meedoen, moeten de volgende stappen ondernemen:

-    aanmelden voor een (proef)abonnement via stepbridge.nl.

-    downloaden van het programma.

-    je ontvangt van StepBridge (een dag of twee later via je mail) een inlognaam, deze (via mail) aan wl.gisolf@bc-gisolf.nl   doorgeven (dan wordt je toegevoegd als clublid).

-    op de speelavond het programma openen, naar de activiteit "Tn BC Gisolf" gaan en je inschrijven via de informatie/registratie-knop;

Voor nieuwe spelers is het wellicht aan te raden om alvast een paar spelletjes te oefenen (via Quickstep in de activiteit competitie) of de online snelstartgids te raadplegen. Denk eraan dat je je eigen conventionele biedingen moet alerteren, ook boven 3NT (je partner krijgt deze alerts niet te zien). 

 

Als je vragen hebt, kun je contact met wl.gisolf@bc-gisolf.nl opnemen.

 

Afgelopen donderdag (14 mei) hebben we het eerste stepbridgetoernooi gespeeld, de uitslag staat vermeld op de clubsite. De reacties waren positief. Er waren 12 paren en er is in één lijn gespeeld.