Eerste Lustrum B.C. Het Lint
Geplaatst op dinsdag 8 november 2016 - 12:59

Van de webmaster

Eindelijk was het zover. Het eerste lustrum voor ons kluppie. Nou ja kluppie. 88 leden. Zodra we in de zaal kwamen mochten we een nummer kiezen en kregen we de speelagenda voor de middag. De lijnen A - B en C waren door elkaar gehusseld zodat we niet met onze eigen partner speelden maar iedere keer met een ander clublid. Jan had dat allemaal voorbewerkt. Een hele klus. Het resultaat was geweldig. Een ontspannen middag waarbij telkens nieuwe contacten gelegd konden worden. De schrijver van dit verhaal had het reuze naar zijn zin en zou deze manier van kaarten wel altijd willen. Zo ontspannen met elkaar bezig te zijn. Heerlijk. Voor we gingen kaarten blikte voorzitter Cocky terug over het wel en wee van de club en hoe B.C. Het Lint was ontstaan. Zoals een goede voorzitter (en dat is ze) betaamt keek ze ook naar de toekomst. Daarna waren de kaarten aan het woord. Wat hebben we met elkaar genoten en gelachen. Sommige biedingen zouden niet zo gauw gedaan zijn als het om het echie ging. Maar het was feest en dan spring je wel eens uit de band en doe je gekke dingen. Als je wilt weten wie allemaal gekaart hebben en hoe de zaal er uit zag, kijk maar naar de foto’s.

 

Toen was het moment aangebroken dat er tijd was voor het lopend buffet. Rare naam ‘lopend buffet’. Het buffet staat stil en de gasten moeten lopen. Herman de spreekstalmeester van de jubileum-commissie nam het woord liet ons proosten op onze geweldige club. Daarna werden we uitgenodigd om gebruik te maken van het buffet. Een warm en koud buffet met brood, een zalm en huzarensalade, heerlijk mals vlees, zalm, beenham nassi, aardappeltjes. Heerlijk. Complimenten voor Herman, Marlies, Nel en Rita die  samen de voorbereiding hadden gedaan. Geweldig hoe zij zich voor deze taak hebben ingezet. Het bestuur werd door de jubileumcommissie in het zonnetje gezet. Ieder van hen kreeg een vetsteen met aan de voorkant een afbeelding van een hart, klaver, schopper of ruiten.

Aan het eind van de middag nam Hans het woord en daagde alle leden uit om op de website van de club zijn of haar mening te geven over deze middag en het wel en wee van de club.

 

Foto’s zie: Fotoalbums