Zomerinstuif bij de Veenendaalse Bridgevereniging

Vanaf 13 mei 2019 gaan bij de Veenendaalse Bridgevereniging de zomerdrives weer van start. Op maandag- en donderdagavond en op woensdagmiddag zijn bridgers welkom om mee te doen aan onze zomerdrives. Leden van de Veenendaalse Bridgevereniging spelen gratis mee - ongeacht of ze lid zijn van het speelmoment waarop ze willen meedoen. Niet-leden betalen € 2.50 per persoon per keer mits zij hun lidmaatschapsnummer van de bond meebrengen, anders bedragen de kosten € 3.00 per persoon per keer.

 

Bij elke drive zijn er voor de nummers één flessen wijn als prijs beschikbaar. We hebben de traditie dat die fles door een deelnemer slechts één keer per seizoen gewonnen kan worden. Heeft nummer één hem al een keer gewonnen, dan gaat hij naar nummer twee - of desnoods naar nummer drie of vier.....

 

Op maandag beginnen we om 19.45 uur - het is handig als u een minuut of tien tevoren aanwezig bent. Vooraf aanmelden hoeft niet. We spelen op maandag acht ronden van drie spellen in twee sterkte-groepen.

 

Op woensdag beginnen we om 13.30 uur - ook dan is het handig als u een minuut of tien tevoren aanwezig bent. Vooraf aanmelden hoeft niet. We spelen zeven ronden van vier spellen met parentelling, in beginsel topintegraal.

 

Op donderdag beginnen we om 19.45 uur - en het is weer handig als u een minuut of tien tevoren aanwezig bent. Vooraf aanmelden hoeft niet. We spelen zes ronden van vier spellen in twee of - als het heel druk wordt - in drie sterktegroepen.