Welkom op de website van de

VEENENDAALSE BRIDGEVERENIGING

De Veenendaalse Bridgevereniging (afgekort VBV) telt thans ruim 225 leden en speelt op maandagavond, woensdagmiddag en donderdagavond. VBV organiseert voor beginners, in samenwerking met plaatselijke bridgedocenten, beginnerscursussen en vervolgcursussen, alsmede opfriscursussen voor VBV-leden.

Verder organiseert VBV voor leden gedurende het gehele jaar paren – en viertallen competities; het seizoen loopt van september t/m begin/medio mei.
In de maanden mei t/m augustus worden zomer(inloop)drives gehouden, waaraan ook geïnteresseerde niet-leden kunnen deelnemen.
Tenslotte worden rond de Kerst- en Paasdagen feestelijke bridgedrives georganiseerd.

 

Alle wedstrijden vinden plaats in Zalencentrum ‘t Aller Erf, waar ruime parkeergelegenheid aanwezig is. Nadere gegevens zijn te vinden onder Algemeen - speellocaties.

Meerdere keuzeknoppen op deze website leiden u verder naar andere informatie, zoals  statuten en reglementen, bestuursleden en contributie.

 

Belangstellenden kunnen eerst een aantal keren gratis meespelen alvorens tot het lidmaatschap te besluiten.

 

Lid worden kan op elk willekeurig tijdstip, door schriftelijke of telefonische opgave aan het adres van de ledenadministrateur of secretaris.
Het lidmaatschap geldt dan voor het lopende kalenderjaar en wordt, behoudens opzegging vóór 1 december, telkenjare automatisch met één jaar verlengd.

Geplaatst op dinsdag 9 april 2019 - 14:31

Vanaf nu worden de tussenstanden in de races om de clubkampioenschappen en de slemtitels op deze website gepubliceerd. Zie de betreffende menu-items in de menubalk ter linker zijde!