Info

Algemeen:

BC'80 is een bridgevereniging met ongeveer 100 leden. Zij is opgericht op 11 december 1980. Doelstelling van onze vereniging is het beoefenen en bevorderen van het bridgespel, waarbij ook gezelligheid belangrijk is. De vereniging is uiteraard aangesloten bij de Nederlandse Bridgebond.

 

Activiteiten:

De clubcompetitie bestaat uit series van speelavonden van paren- viertallen- en Butlerwedstrijden. Deze competitie loopt van september tot en met mei. In de maanden juni, juli en augustus organiseert BC'80 een zomercompetitie. Niet-leden zijn daarbij van harte welkom om kennis te maken met de club. BC'80 neemt in het seizoen 2012-2013 met drie viertallen deel aan de competitie van het district Utrecht.

 

Indien men zich vóór 19:15 u aanmeldt, kan men in plaats van 7 ronden ook 6 ronden spelen (24 spellen). Dit kan als er meer dan één paar deze wens te kennen geeft. Als op een avond een oneven aantal paren 6 ronden wil spelen, moet het laatst aangemelde paar toch 7 ronden spelen als er geen stilzit-tafel kan worden geregeld.

 

Nader kennismaken?

Niet-leden kunnen zich als paar voor de speelavond aanmelden voor een bedrag van € 3,= per persoon. Als men vaker wil komen, kan men ook voor 10 keer een strippenkaart kopen voor € 25,=. U kunt gewoon langskomen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johan Le Fèvre, johanlefevre@hotmail.com  030-2732045.

 

Lid Worden? Graag!

BC'80 wil de komende jaren graag groeien. Nieuwe leden zijn dan ook van harte welkom.

Mensen die lid willen worden, zijn uitgenodigd om wederzijds kennis te maken en een aantal malen mee te spelen op de clubavond. Aanmelding voor het lidmaatschap bij de secretaris van BC' 80, Hans van Tuin, email: hanshans@vantuin.nl of bij Geert Smeekens, email:geertsmeekens@hotmail.com.

 

Contributie

De contributie bedraagt € 97,50 per jaar; betaling dient voor 1 oktober te geschieden. Nieuwe leden betalen een eenmalig inschrijfgeld van € 12,50.

Postbank rekeningnummer NL05INGB0007743149
T.n.v. B.C.'80
Utrecht

 

Lidmaatschap beeindigen?

Het verenigingsjaar loopt van 1 september tot 31 augustus. Het lidmaatschap is voor onbepaalde tijd en kan worden beëindigd per einde verenigingsjaar door dit voor 1 september schriftelijk kenbaar te maken aan de secretaris.

 

Geen partner?

Geen partner, maar wel zin om te spelen? Nellie Birkhoff (030-6883023, nelliebirkhoff@hotmail.com) van de commissie Ledencontacten regelt partnerships voor een avond, maar ook voor langere tijd.