Info

Algemeen:

BC'80 is een bridgevereniging met ongeveer 110 leden. Zij is opgericht op 11 december 1980. Doelstelling van onze vereniging is het beoefenen en bevorderen van het bridgespel, waarbij ook gezelligheid belangrijk is. De vereniging is uiteraard aangesloten bij de Nederlandse Bridgebond.

 

Activiteiten:

De clubcompetitie bestaat uit series van speelavonden van paren- en viertallen-wedstrijden. Deze competitie loopt van september tot en met mei.

In de maanden juni, juli en augustus organiseert BC'80 een zomercompetitie. Niet-leden zijn daarbij van harte welkom om kennis te maken met de club.

BC'80 neemt in het seizoen 2012-2013 met drie viertallen deel aan de competitie van het district Utrecht.

 

Nader kennismaken?

Niet-leden kunnen maximaal drie maal per seizoen meespelen. Hebt u interesse in BC'80, dan kunt u zonder verplichtingen nader kennismaken op de clubavond. Daarvoor kunt u contact opnemen met Nellie Birkhoff (030-6883023nelliebirkhoff@hotmail.com)

 

Lid Worden? Graag!

BC'80 wil de komende jaren graag groeien. Nieuwe leden zijn dan ook van harte welkom.

Mensen die lid willen worden, zijn uitgenodigd om wederzijds kennis te maken en een aantal malen mee te spelen op de clubavond. Aanmelding voor het lidmaatschap bij de secretaris van BC' 80, Hans van Tuin, email: hans@vantuin.nl of bij Geert Smeekens, email:geertsmeekens@hotmail.com.

 

Contributie

De contributie bedraagt € 95,00 per jaar; betaling dient voor 1 oktober te geschieden. Nieuwe leden betalen een eenmalig inschrijfgeld van € 12,50.

Postbank rekeningnummer NL05INGB0007743149
T.n.v. B.C.'80
Utrecht

 

Lidmaatschap beeindigen?

Het verenigingsjaar loopt van 1 september tot 31 augustus. Het lidmaatschap is voor onbepaalde tijd en kan worden beëindigd per einde verenigingsjaar door dit voor 1 september schriftelijk kenbaar te maken aan de secretaris.

 

Geen partner?

Geen partner, maar wel zin om te spelen? Nellie Birkhoff (030-6883023, nelliebirkhoff@hotmail.com) van de commissie Ledencontacten regelt partnerships voor een avond, maar ook voor langere tijd.