Welkom op de clubsite van Bridge Club Geldermalsen.

 

Elke donderdagavond speelt Bridge Club Geldermalsen in “Ons Eigen Gebouw”.

Bridgen is een leuke vrije tijdbesteding, niet moeilijk te leren en voor jong en oud. Bridgen kun je overal, op de club maar ook thuis en tijdens de vakantie. Er is geen spel dat zo leuk, interessant, ingewikkeld en boeiend tegelijk is. Bridgen is een denksport en gelukkig zijn er steeds meer jongere mensen die dat ontdekken en als ze eenmaal de smaak te pakken hebben gaan ze ermee door, hun hele leven lang.

Bij de Bridge Club Geldermalsen gaat het niet alleen om het bridgen, de donderdagavond is ook een ontmoetingsavond waar gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Meer weten? Bel Arie van Mourik, secretaris, telefoon: (0345) 571750 of e-mail: ArieJvanMourik@gmail.com

 

Bij Bridge Club Geldermalsen bent u van harte welkom!

 

 

Geplaatst op vrijdag 23 februari 2018

Alle informatie over de fietsdrive is met de mail van 15 maart naar u verzonden. Indien u deze mail niet ontvangen heeft en u wilt graag nog wat informatie kunt u terecht bij: Trudie Arwanitidis...

Geplaatst op maandag 29 januari 2018

 Afgelopen donderdag (25 januari 2018) werden Janny en Aart van Mourik tijdens de Algemene Leden Vergadering gefeliciteerd met het behaalde clubkampioenschap seizoen 2016/2017.  

Geplaatst op donderdag 21 december 2017

Altijd al willen leren bridgen ? Dan kunt u er dit bridgejaar nog direct mee aan de slag! Op 01 februari 2018 start Bridge Club Geldermalsen een cursus voor beginners en u bent...