Welkom nieuwe leden

Bridgeclub Bunnik is een gezellige bridgeclub van ongeveer 80 leden en is lid van de Nederlandse Bridge Bond. Er wordt op een serieuze - maar ook sportieve wijze gekaart. Natuurlijk is winnen fijn maar dat gaat bij ons samen met een goede sfeer. Zowel de ervaren als de beginnende bridger voelt zich bij de club op zijn gemak. De club werkt met de scorekastjes en het rekenprogramma van de NBB en houdt zich op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op bridgegebied.

 

De speelavond is maandagavond van 19.40 uur tot 23.00 uur (met ruime pauze) in Dorpshuis Odijk (Rijneiland 7 Odijk).  Er wordt gespeeld volgens het NBB Clubrankingsysteem. In het competitieseizoen zijn een aantal bijzondere avonden zoals de openings-, Kerst-, Paas- en slotdrive.

 

Naast de reguliere speelavond organiseert de club ook de “koffertjesbridge” en zomerbridgeavonden. Koffertjesbridge is gezellig thuis bridgen en toch het wedstrijdelement. Een koffer bestaat uit 24 voorgesorteerde spellen. Wanneer de koffer door 20 paren gespeeld is wordt de uitslag vermeld op onze website.

Een koffer kan geleend worden tegen een kleine vergoeding. Nadere informatie vind je op onze website.

 

Beide activiteiten staan open voor leden en niet-leden. Daarnaast doet de club met één team mee aan de externe viertallencompetitie van de bridgebond.

 

Nieuwe leden zijn van harte welkom

De vraag is waarom: Heel eenvoudig bridge is heel bijzonder en gezellig?

Omdat….

  • bridge kan op alle leeftijden gespeeld worden
  • bridge van groot belang is in de sociale contacten
  • bridge gespeeld wordt op een vaste avond
  • bridgers van elk niveau welkom zijn
  • bridge bij een club als de onze al deze voordelen biedt

Kom dus ook bij ons bridgen op maandagavond. Na afloop wordt vaak nog gezellig nagekaart en wordt de uitslag van de avond direct bekendgemaakt.
Bij onze club is iedere bridger van harte welkom.

Overweeg je lid te worden dan kun je vrijblijvend drie keer gratis meespelen om de sfeer te proeven. Besluit je daarna om lid te worden dan is de resterende periode van het seizoen 2019 / 2020 contributie vrij. Eenmaal lid dan bedraagt de contributie € 110,-.
Als je een keertje bij ons wilt bridgen, stuur dan een email naar bridgeclubbunnik@gmail.com

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je liever eerst telefonisch contact met ons: bel dan onze de secretaris Irene Kortlandt telefoonnummer 030 657 0796.

 

Algemeen

Het competitieseizoen is van september tot en met mei. De contributie bedraagt € 110, - per persoon.

Voor meer informatie kijk verder op deze site of neem contact op met de secretaris Irene Kortlandt, telefoonnummer 030 657 0796 of email bridgeclubbunnik@gmail.com.