Wie Zijn Wij

Bridgeclub Bunnik is een gezellige bridgeclub van ongeveer 100 leden en is lid van de NBB. Er wordt op een serieuze - maar ook sportieve wijze gekaart. Natuurlijk is winnen fijn maar dat gaat bij ons samen met een goede sfeer. Zowel de ervaren als de beginnende bridger voelt zich bij de club op zijn gemak. De club werkt met de scorekastjes en het rekenprogramma van de NBB en houdt  zich op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op bridgegebied.

 

De speelavond is maandagavond van 19.40 uur tot 23.00 uur (met ruime pauze) in Dorpshuis Odijk (Rijneiland 7 Odijk).  Er wordt gespeeld volgens het NBB Clubrankingsysteem (zie https://www.bridge.nl/kennisbank/nbb-clubranking/).

 

Naast de reguliere speelavond organiseert de club ook de “koffertjesbridge” en zomerbridgeavonden.  Beide activiteiten staan open voor leden en niet-leden. Daarnaast doet de club met twee teams mee aan de viertallencompetitie van de bridgebond.

 

Het competitieseizoen is van september tot en met mei. De contributie bedraagt € 110,-- per persoon.

 

​Voor meer informatie kijk verder op deze site of neem contact op met de secretaris Irene Kortlandt, telefoonnummer 030 657 0796, email bridgeclubbunnik@gmail.com.

 

Nieuwe leden

Bridgeclub Bunnik wil de komende jaren verder groeien dus nieuwe leden zijn van harte welkom.

Overweeg je om lid te worden dan kan je vrijblijvend drie keer gratis meespelen om de sfeer te proeven.
De club overweegt om een cursus voor beginners te starten. Zij zullen spelen in een aparte lijn.

 

Voor meer informatie kijk verder op deze site of neem contact op met de secretaris Irene Kortlandt, telefoonnummer 030 657 0796, email bridgeclubbunnik@gmail.com.