Een mededeling vanuit de Technische Commissie
Geplaatst op zaterdag 12 oktober 2019 - 21:14

Voorafgaand iedere bridgeavond verzorgt de Technische Commissie de indeling van de tafels. Dat is vaak een puzzel omdat er altijd mensen zijn die zich hebben afgemeld. 

Wanneer iemand/een paar een avond niet kan spelen, meldt deze of het paar zich vóór 11 uur van de dag van de bridgeavond af via het 'schriftje' of via het email-adres: bcbunnik@gmail.com. Het 06-nummer (06-10 73 14 68) is voor noodgevallen.

Als van een paar één persoon zich afmeldt, komt de ander dus in principe spelen en zorgen de indelers voor een partner; bij voorkeur iemand vanuit de club en als dat niet lukt, iemand van buiten.  Als óók dat niet lukt, dan wordt de persoon wiens partner niet kan spelen, persoonlijk afgebeld!

Deze regeling is al jaren zo en maakt het mogelijk dat ieder clublid dat wil spelen kan spelen; dus ook als zijn/ haar partner verhinderd is.

De laatste tijd is de lijst van 'invallers van buiten' echter aardig gekrompen. Om te voorkomen dat leden die willen spelen niet kunnen spelen omdat geen invaller beschikbaar is, stellen wij het als TC zeer op prijs dat, als van een paar één persoon niet kan, de ander tóch komt!. Niet kunnen spelen is immers nooit leuk.

Als je zelf een vervanger kent met wie je wilt spelen, dan kan je dat in je mail of in het schrift melden met naam en telefoonnummer. Is dat een niet-clublid dan is het niet vanzelfsprekend dat je daar dan ook mee speelt, clubleden gaan voor.

Heeft die “invaller van buiten” een NBBnr. dan dat ook graag vermelden.

 

Met vriendelijke groet.

Namens de TC, Rien van Waas

Bunnik, 11 oktober 2019