Rabo Clubkas. Laat jouw Bridgeclub Bunnik-hart zien!
Geplaatst op vrijdag 20 september 2019 - 11:25

Rabobank Rijn en Heuvelrug draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom stelt zij een bedrag € 150.000,- beschikbaar voor alle verenigingen en stichtingen in de regio. Door te stemmen op de Bridgeclub Bunnik maken we kans op een deel van dat bedrag. Maar we kunnen meer doen: we kunnen anderen zoals vrienden en familie vragen om ook te stemmen. 

Iedere stem is geld waard
Elke stem is geld waard! Want Rabobank Rijn en Heuvelrug deelt het bedrag door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen dus het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Het afgelopen jaar mochten we maar liefst een cheque van € 296,01 in ontvangst nemen.

 

Hoe het werkt

Leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug ontvangen via e-mail een uitnodiging om tussen 27 september en 11 oktober te stemmen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. 

Let op, je kunt alleen op Bridgeclub Bunnik stemmen als je lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Als je mensen vraagt om te stemmen en lid zijn van Rijn en Heuvelrug, hebben ze dus al een e-mail ontvangen. Jij hoeft verder niets te doen. Het enige wat jouw familie of vrienden moeten doen is de link volgen en op de juiste club stemmen: Bridgeclub Bunnik!!

Voor de hele club
Het is voor ons belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren, want wij kunnen deze bijdrage natuurlijk goed gebruiken. Het zou dus fantastisch zijn als jij én jouw familie én vrienden stemmen op Bridgeclub Bunnik

Alvast bedankt voor jouw steun!

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Bridgeclub Bunnik