Onze club

Onze bridgeclub is opgericht op 3 september 1981 in Bunnik, oorspronkelijk als “niet rokersclub”. Op dit moment telt de club ca. 150 leden. Er wordt gespeeld op 2 verschillende locaties in Odijk:  maandagmiddag om 13.30 uur in de kantine van de plaatselijke voetbalvereniging, en donderdagavond om 19.30 uur in het Dorpshuis. Wij spelen volgens de regels van de Nederlandse Bridge Bond, en willen daarnaast op de eerste plaats een gezellige club zijn waar rekening wordt gehouden met de wensen en voorkeuren van de leden. Ieder jaar zijn er een aantal feestelijke drives, onder andere rond de feestdagen. Op een zaterdag in het voorjaar wordt  er een bijzonder evenement georganiseerd, waarbij ook gezamenlijk een maaltijd wordt genuttigd. Verder organiseert de club jaarlijks een interne viertallencompetitie, hierbij wordt bij leden thuis gespeeld.

 

Geplaatst op maandag 8 juni 2020 - 16:08

Het bestuur heeft besloten om Frank te eren met het Quatre Mains-speldje , vanwege zijn vele verdiensten voor onze club, vooral in de beginjaren. De volgende activiteiten heeft hij zoal voor onze...

Geplaatst op donderdag 12 maart 2020 - 17:38

Het bestuur van BC Quatre Mains heeft besloten om zowel de maandag- als de donderdagcompetitie tot nader order stil te leggen. 

Geplaatst op zondag 16 februari 2020 - 19:47

Op zaterdag 25 januari jl. was er een geanimeerde Stammpottendrive.

De foto's die toen gemaakt zijn, kunnen de lden nu in het foto-album (onder "Ledenhoek") bekijken.