Het bridgeseizoen is bijna voorbij. Ook dit jaar organiseren wij samen met de bridgeclub Bunnik zomeravondbridge op maandagavond in de maanden juni, juli en augustus met uitzondering van 2e Pinksterdag.

 

Inschrijving bij voorkeur via zomerbridgeodijk@gmail.com Tijd: aanmelding tot uiterlijk 19.30 uur aan de zaal. Kosten: € 2,50 per persoon. Maximum aantal paren: 40, vol is vol. Inschrijvingen via email worden altijd geplaatst.

Voor beginners de mogelijkheid om 3 i.p.v. 4 spellen per tafel te spelen.

 

Wij houden een individuele competitiestand bij met een prijs voor de nummers 1-3 voor hen die tenminste 7 keer gespeeld hebben.

 

 

Onze club

Onze Bridgeclub Quatre Mains telt ongeveer 175 leden die spelen op maandagmiddag en donderdagavond. De club is oorspronkelijk opgericht als een niet rokersclub in Bunnik. Nu wordt er door bijna iedereen niet gerookt, en de locaties zijn beide in Odijk; op maandag in de voetbalkantine op 13.30 uur en op donderdag in het Dorpshuis Odijk om 19.30 uur.

 We zijn allereerst een gezellige club die rekening houdt met de voorkeuren van de leden. Ieder jaar zijn er een aantal feestdrives en in het voorjaar is er een minimarathon om de beker; s ’morgens een individuele wedstrijd en s ’middags een parenwedstrijd. Verder organiseert de club een interne  viertallencompetitie bij leden thuis.

 

Geplaatst op dinsdag 7 mei 2019 - 10:20

Winnaars van het interne viertallen dit jaar zijn: Gonny van den Heuvel met Tineke Schalekamp en Marijke Rensink met Marcelle Sleijboom.

Geplaatst op dinsdag 7 mei 2019 - 10:06

Bij de Algemene Ledenvergadering van dit jaar werden enkele leden van Quatre Mains speciaal geeerd. Jan Sixma ontving een kei van de NBB. Tinus Coffeng en Henk Kersemaekers werden geerd met een...

Geplaatst op maandag 8 april 2019 - 09:18

Dit jaar speelden we de minimarathon op 16 maart. De nieuwe formule met s'morgens de individuele wedstijd was duidelijk meer gewend. Marijke Rensink won met ruime cijfers. De paren wedstrijd in de...