Welkom op de website van de langst bestaande bridgeclub in Houten, B.C. Houten. B.C. Houten werd opgericht op 1 januari 1977 en speelt bridge op woensdagavond en donderdagmiddag in respectievelijk de Engel op het Oude Dorp en de kantine van de voetbalvereniging S.V. Houten.

 

Elders op deze website kunt u meer informatie vinden over de speelmomenten en de lokaties. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd het contactformulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

 

Omdat veel mensen vragen of het mogelijk is om bij onze club een bridge cursus te volgen, om deze mooie denksport onder de knie te krijgen, moeten wij helaas mededelen dat onze club gèèn bridgecursussen verzorgt op dit moment.

Geplaatst op dinsdag 6 augustus 2019 - 20:41 door Perry Bruins

Op 22 september kan er weer gebridged worden op de plassen. Voor meer informatie kune u terecht op 

bridgeopdeplassen.nl

Geplaatst op dinsdag 6 augustus 2019 - 20:37 door Perry Bruins

Op 5 oktober 2019 organiseert Brdigeclub Lingewaal de Lingewaaldrive. Voor meer informatie en/of inschrijven kunt u terecht op http://www....

Geplaatst op zaterdag 8 juni 2019 - 14:52 door Perry Bruins

De bridgebond geeft ook dit jaar weer de mogelijkheid tot spelpeil ontwikkeling. Voor meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven kunt u hier terecht: ...