Stepbridge clubsessies voor leden van BC Houten
Geplaatst op zaterdag 14 maart 2020 - 18:59 door Perry Bruins

Nu we vanwege Corona geen bridge meer in de zaal kunnen spelen, is er gelukkig nog een andere mogelijkheid, Stepbridge. Stepbridge speel je online vanuit je eigen huis.

BC houten speelt vanaf 16 april iedere donderdagmiddag om 13:30 uur en vanaf 12 mei iedere dinsdagavond om 20:00 uur een clubsessie. Dat is een toernooi van 2 uur met alleen leden. We spelen 7 rondes van 3 spellen, na iedere ronde krijg je nieuwe tegenstanders die ongeveer van gelijk niveau zijn.

Je hoeft niet iedere dinsdag of donderdag mee te doen, per speelmoment bepaal je zelf of je al dan niet inschrijft.

 

Hoe kun je meedoen?

Als je Stepbridge al kent

Op dinsdag of donderdag ga je naar de lobby van Stepbridge, en daar staat onder activiteiten ook het toernooi van BC Houten. Daar kun je je aanmelden.

 

Als je nog niet op Stepbridge zit

Om op Stepbridge te kunnen bridgen begin je met het aanvragen van een Proeflidmaatschap en het installeren van het programma.

Als je eenmaal een proeflidmaatschap hebt bij Stepbridge, kun je mee gaan doen met de clubsessies. Dat is deze periode gratis vanwege de Coronamaatregelen.

Wil je meer informatie en/of hulp met het opstarten van Stepbridge dan kun je contact opnemen met: bchdranking@gmailcom.