Welkom op de website van de langst bestaande bridgeclub in Houten, B.C. Houten. B.C. Houten werd opgericht op 1 januari 1977 en speelt bridge op woensdagavond en donderdagmiddag in respectievelijk de Engel op het Oude Dorp en de kantine van de voetbalvereniging S.V. Houten.

 

Elders op deze website kunt u meer informatie vinden over de speelmomenten en de lokaties. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd het contactformulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

 

Omdat veel mensen vragen of het mogelijk is om bij onze club een bridge cursus te volgen, om deze mooie denksport onder de knie te krijgen, moeten wij helaas mededelen dat onze club gèèn bridgecursussen verzorgt op dit moment.

Geplaatst op zondag 7 april 2019 - 19:29 door Perry Bruins

Op 31 augustus organiseert Bridgeclub Leerdam ee 25e Cafe drive. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.nbbclubsites.nl/club/2013.

Geplaatst op zaterdag 16 maart 2019 - 12:04 door Perry Bruins

Op zaterdag 11 mei organiseren Bod'84 en BC Houten de 16e editie van de jaarlijkse Cafe drive. Voor meer informatie en/of inschrijven kunt u terecht op ...

Geplaatst op woensdag 30 januari 2019 - 16:56 door Perry Bruins

Op de ledenvergadering 2018 is besloten dat wij als BC Houten geen open drive meer organiseren. Het is jammer dat aan een lange traditie een einde komt. De laatste jaren was een terugloop te zien...