Wie zijn wij...

Bridgeclub Wilhelminapark (BCW) is een sterk groeiende club waar zowel de ervaren als de beginnende bridger zich thuisvoelt.

De sfeer binnen de club wordt algemeen omschreven als gezellig en gemoedelijk. Er is zeker strijd om de eerste plaatsen in de diverse speellijnen, maar "het mes ligt niet op tafel".

De club werd op 11 november 1946 opgericht in het theehuis van het Wilhelminapark, in Utrecht Oost.

Na wat omzwervingen hebben we vanaf april 2012 weer een speellocatie die recht doet aan de naam van de club en de woonwijk van veel leden; de Wilhelminakerk in de Hobbemastraat, die uitkomt op het Wilhelminapark. Daarnaast spelen we ook in het buurtcentrum De Dreef in Overvecht.

 

Bridgeclub Wilhelminapark is aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond (NBB) en telt ongeveer 250 competitiespelende leden. Voor hen die geen competitie willen spelen en/of voor degenen die willen oefenen, spelen we op zaterdagmiddag in het restaurant van De Hoogstraat.

 

Wilt u leren bridgen, weet dan dat wij gedurende het hele jaar cursussen voor beginners en gevorderden organiseren.  Daarnaast bieden wij regelmatig workshops aan waarin een bepaald thema uit het bridgespel onder de loep genomen wordt.