Wie zijn wij...

Bridgeclub Wilhelminapark (BCW) is een sterk groeiende club waar zowel de ervaren als de beginnende bridger zich thuis voelt.

De sfeer binnen de club wordt algemeen omschreven als gezellig en gemoedelijk. Er is zeker strijd om de eerste plaatsen in de diverse speellijnen maar "het mes ligt niet op tafel".

De club werd op 11 november 1946 opgericht in het theehuis van het Wilhelminapark, in Utrecht Oost. Na wat omzwervingen hebben we vanaf april 2012 weer een speellocatie die recht doet aan de naam van de club en de woonwijk van veel leden; de Wilhelminakerk in de Hobbemastraat die uit komt op het Wilhelminapark. Daarnaast spelen we ook in buurtcentrum De Dreef in Overvecht.

 

Bridgeclub Wilhelminapark is aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond (NBB) en telt momenteel 230 competitie spelende leden.

Ook voor hen die geen competitie willen spelen en/of voor degenen die willen oefenen hebben we twee speelmogelijkheden in het restaurant van het revalidatiecentrum De Hoogstraat.

 

BCW heeft een doorlopend cursusaanbod en organiseert, naast de reguliere competitie, regelmatig inloop-drives die druk bezocht worden.